Connect with us

Кредити

Силк Роуд Банка со нови промотивни услови за кредитите за физички лица

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи рокот на важење на промотивните услови за кредитните производи за физички лица. Сите кредити на банката за физички лица до 31.12.2021 година се:

  • без административни трошоци за исплата, и
  • без трошоци за проценка на имот за хипотекарните и станбените кредити.

Сите заинтересирани клиенти за продуктите на банката, можат да аплицираат за потрошувачки и хипотекарни кредити со фиксна каматна стапка почнувајќи од 4,9% за првите три години, односно фиксна каматна стапка од 3,5% за првите 10 години за станбени кредити.

Промотивните услови важат и за продуктот “Еден за Се” кој е специјално наменет за рефинансирање на кредитни обврски од други банки или финансиски инстуции и со можност за подигнување и на дополнителни средства согласно со потребите и барањата на клиентите.

Со промотивниот период без административни трошоци за исплата се опфатени и потрошувачкиот кредит „Направи пауза“ единствен од таков тип во земјава кој нуди можност за пресконување на месечната рата од отплатата на кредитот без тоа да влијае на кредитниот рејтинг на клиентот, како и кредитот „Мајка“ кој е наменет за сите жени родители на дете/ца до 6 годишна возраст.

Повеќе информации за новите промотивни услови на банката сите заинтересирани можат да добијат на веб страната https://www.silkroadbank.com.mk, во некоја од експозитурите на Банката или на профилите на социјалните мрежи.

Кредити

СМАРТ потрошувачки кредит од ТТК Банка АД Скопје со 4,25% годишна фиксна каматна стапка во првите две години со животно осигурување

Објавено

на

Животот е само еден! Охрабрете се да направите и да уживате повеќе! Уредување на станот? Нов автомобил? Патување? Дајте им нова енергија на Вашите планови со најповолниот СМАРТ потрошувачки кредит на ТТК Банка АД Скопје, наменет за сите кои мислат на својата иднина и на иднината на своето семејство. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Како да изберете соодветен банкарски кредит, согласно вашите потреби?

Објавено

на

Буџетот е ставка поради која често го ставаме прстот на чело и се прашуваме дали и колку се правилни донесените одлуки – дали да штедиме за некоја цел, потреба, или пак, да побараме „помош“ од банка, во вид на паричен заем. Во денешно време е вистинска реткост поголемите инвестиции да се извршат без некаков кредит. Многумина од нас поседуваат недвижнини, автомобили и слично благодарение на заемите, а најчесто се одлучуваат на тој чекор поради релаксираната отплата која ни ја овозможува отплатата на заемите од Банка. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Поволни онлајн кредити – за сите ваши потреби и желби

Објавено

на

Сите ние имаме потреби и желби кои налагаат долготрајно одрекување и штедење за кое немаме ни време, ни волја, ни дисциплина. Токму затоа тука се брзите онлајн кредити на ФД Монимакс Финансиско како алатка за брзо и краткорочно кредитирање лесно достапна за сите граѓани. (more…)

Продолжи со читање

Популарно