Connect with us

Домашни банки

Силк Роуд Банка започна соработка со Македонско Кредитно Биро

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје ги ивестува своите почитувани клиенти дека започна соработка со Македонско Кредитно Биро АД Скопје.

Преку оваа соработка Сопствениот извештај за физички и Сопствениот извештај за правни лица на МКБ ќе бидат достапни за сите клиенти на Силк Роуд Банка во сите експозитури на банката ширум земјата. Ова значи дека граѓаните и компаниите низ целата држава ќе можат да побараат Сопствен извештај во најблиската експозитура на Банката.

Повеќе информации во врска со Сопствениот извештај можете да погледнете на веб страната на МКБ, односно на следниов линк.

Целта на оваа соработка помеѓу Силк Роуд Банка и МКБ е сите услуги и извештаи кои се нудат од страна на МКБ да бидат подостапни за клиентите на Силк Роуд Банка и да може полесно да се увиди бенефитот од истите.

Домашни банки

Халкбанк со поддршка од матичната банка од Турција го зголеми капиталот за нови 30 милиони евра

Објавено

на

Халкбанк официјално изврши зголемување на капиталот за нови 30 милиони евра, што претставува поддршка од главниот акционер на банката – Халкбанк АШ Турција за зајакнување на банкарскиот капитал во земјата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Развојна банка со нето-профит од 45 милиони денари во првото полугодие на 2022 година

Објавено

на

Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје (РБСМ) соопшти дека и во првата половина од 2022 година оствари позитивни резултати, ставајќи го целиот свој финансиски и оперативен капацитет во функција на остварување на основната цел за која е формирана – поддршка на развојот на македонското стопанство во согласност со стратешките политики, цели и приоритети на државата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка со нова експозитура во Маџари!

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека на 08.08.2022 година ќе започне со работа новата експозитура во населба Маџари. (more…)

Продолжи со читање


Популарно