Connect with us

Кредити

Силк Роуд Банка го продолжи промотивниот период на кредити за физички лица

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје ги известува сите идни корисници на услугите на банката дека го продолжи промотивниот период на кредитните производи за физички лица до 31.12.2018 година.

Аплицирајте до 31.12.2018 година за станбен и потрошувачки кредит без административни трошоци за обработка на барањето, без трошоци за провизија и без трошоци за рефинансирање на кредити од други банки, како и без трошоци за проценка за станбен и хипотекарен кредит.

За дополнителни информации околу производите и услугите на банката проверете на веб страната – www.silkroadbank.mk

Кредити

ТТК Банка го продолжи промотивниот период на СУПЕР станбениот кредит

Објавено

на

ТТК Банка го понуди Супер станбениот кредит без надоместок за одобрување во промотивен период до 31.07.2018 година и со исклучително атрактивни услови за поволно кредитирање во рамките на двете актуелни понуди за овој производ. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити

Објавено

на

НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити за физички лица до 31.07.2018 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Направи пауза со Силк Роуд Банка

Објавено

на

Новиот „Направи пауза“ ненаменски потрошувачки кредит за физички лица ви овозможува единствена можност во Македонија да го прескокнете отплаќањето на месечните рати, кога Вам ви одговара. Максималниот број на прескокнати рати во текот на отплатата на кредитот изнесува три.

Максималниот износ на кредитот е до 300.000,00, а минималниот е 12.000.00 денари со фиксна каматна стапка од 6% во текот на целата отплата на кредитот. Рокот за одобрување е 3 дена и може да изберете на колку рати ќе го вратите во зависност од сумата (од 6 до 48 рати).

Проверете зошто тука или во некоја од експозитурите на банката.

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250
[ccpw id="39761"]

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange