Connect with us

Електронско банкарство

Силк Роуд Банка го продолжи промотивниот период за електронско банкарство за физички лица

Објавено

на

Силк Роуд Банка ги известува сите постојни и нови корисници на системот за електронско и мобилно банкарство за физички лица дека го продолжува промотивниот период до 31.05.2020 година за активирање на опцијата со можност за вршење на плаќања.

Сите нови и постојни корисници на системот до 31.05.2020 година се целосно ослободени од плаќање на еднократен надоместок од 500 денари за активирање на можноста за вршење на денарски или девизни плаќања преку компјутер или мобилен телефон.

Со користење на електронското и мобилно банкарство сите трансакции корисниците можат да ги реализираат од својот дом, без потреба од посета на експозитурите на банката.

Електронско банкарство

Работи кои ги добивате гратис, доколку платите со HalkPay!

Објавено

на

Од 3 јули клиентите на Халкбанк кои се корисници на платежни картички Mastercard, а имаат мобилен уред со оперативен систем Android, од Google Play Store можат да ја преземат апликацијата за бесконтактно плаќање HalkPay. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Халкбанк АД Скопје: Известување за надградба на системот за електронско банкарство за правни лица и физички лица

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека поради надградба на системот и воведување на нови функционалности, услугата за електронско банкарство за правни лица и физички лица нема да биде достапна на 05.08.2020 (Среда) во периодот од 17:00-21:00 часот. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Совети од НЛБ Банка за безбедно користење на НЛБ мКлик мобилното банкарство и NLB Pay мобилниот паричник

Објавено

на

За безбедно и сигурно користење на НЛБ мКлик мобилното банкарство и NLB Pay мобилниот паричник, НЛБ Банка подготви неколку корисни совети за своите клиенти. (more…)

Продолжи со читање

Популарно