Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

Силк Роуд Банка го продолжи промотивниот период за “Направи пауза” потрошувачкиот кредит

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје ги известува сите идни корисници на услугите на Банката дека го продолжи промотивниот период на потрошувачкиот кредит „Направи пауза“ до 31.12.2018 година.

Аплицирајте до 31.12.2018 година за износ до 300.000,00 денари, со рок на отплата до 48 месечни рати, без административни трошоци за обработка на барањето и без трошоци за провизија при исплата на кредитот.

„Направи пауза“ e единствениот ненаменски потрошувачки кредит за физички лица, кој овозможува да го прескокнете отплаќањето на месечните рати, кога Вам ви одговара. Максималниот број на прескокнати рати во текот на отплатата на кредитот изнесува три. Каматната стапка е фиксна во текот на целиот период од отплатата.

За дополнителни информации околу условите за аплицирање проверете на веб страната www.silkroadbank.com.mk или на телефонските броеви 02/3289-405 или 02/3289-477.

Кредити

НЛБ Банка воведе нов БИЗНИС долгорочен денарски кредит за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка воведе нов продукт за правни лица Бизнис долгорочен денарски продукт со намалена каматна стапка и без провизија за одобрување во периодот до 30.06.2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Меди плус кредит за естетска хирургија од Стопанска Банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска Банка а.д. Битола спроведува промотивна кампања за Меди плус кредитот за естетска хирургија. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Промотивна кампања на НЛБ Банка за О2 лимит за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот до 30.06.2019 година спроведува промотивна кампања за O2 лимит – долгорочен револвинг кредит за правни лица. (more…)

Продолжи со читање
Unibanka_banner_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange