Connect with us

Електронско банкарство

Силк Роуд Банка воведе промотивен период за електронско и/или мобилно банкарство без надомест за активирање

Објавено

на

Силк Роуд Банка воведе промотивен период за електронско и/или мобилно банкарство без надомест за активирање.

Имено, сите нови корисници, физички и правни лица резиденти, ќе можат да ја активираат услугата електронско и/или мобилно банкарство со привилегија за плаќање, без надомест, промотивно до 31.08.2022 година.

Електронското и мобилно банкарство на Силк Роуд Банка ви овозможува 24/7 преглед во состојба на Вашата трансакциска или штедна сметка, преглед на кредити и картички, можност за вршење плаќања во земјата и странство и менувачница.

Посетете ја најблиската експозитура на Банката, пополнете барање и бидете во тек со најновите трендови во банкарското работење.

Домашни банки

Шпаркасе Банка со нов дизајн и функционалности на S-банка мобилната апликација

Објавено

на

Новата верзија на S-банка со нов, модерен и интуитивен дизајн е веќе достапна за сите корисници на мобилно банкарство на Шпаркасе Банка. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ПроКредит Банка со нови функционалности за корисниците на електронско банкарство

Објавено

на

ПроКредит Банка како прва целосно дигитална банка постојано развива нови иновативни дигитални банкарски услуги, со бројни предности и функционалности за клиентите. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Нова функционалност на електронското банкарство на Комерцијална банка – мТокен за брзи и лесни електронски трансакции

Објавено

на

Комерцијална банка го претставува мТокен! Нова и практична функционалност во бесплатната апликација мБанка, која служи за авторизација на трансакции во Интернет банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно