Connect with us

Кредити

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за потрошувачки кредити до 31.12.2017 година

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за потрошувачки кредити до 31.12.2017 година.

 

„Еден за Сѐ” – потрошувачки кредити

Подмирете ги сите ваши кредитни обврски во други домашни банки и плаќајте само една рата, со најниската каматна стапка на пазарот од 4,90% фиксна каматна стапка за првите 2 години. Искористете го промотивниот период до 31.12.2017 без надомест за разгледување и обработка на барањето и без провизија за администрирање на кредитот!

Погледнете ги условите за Еден за Сѐ – потрошувачките кредити на следниот линк.

Потрошувачки необезбедени кредити на Силк Роуд Банка до МКД 900.000,00 со фиксна каматна стапка од 5,5%!

Аплицирајте во промотивниот период до 31.12.2017 година, без провизија за администрирање на кредит и без надомест за разгледување и обработка на барањето, со ниска фиксна каматна стапка од 5,5% за првата година. Банката нуди потрошувачки необезбедени кредити со максимален износ до МКД 900.000.

Погледнете ги условите за потрошувачките кредити на следниот линк.

Потрошувачки хипотекарни кредити на Силк Роуд Банка со најниска фиксна каматна стапка од 5%!

Аплицирајте во промотивниот период до 31.12.2017 година, без провизија за администрирање на кредит и без надомест за разгледување и обработка на барањето. Банката нуди потрошувачки хипотекарни кредити со најниска фиксна каматна стапка од 5% за првите две години, со износ до максимум ЕУР 50.000/МКД 3.000.000.

Погледнете ги условите за потрошувачките кредити на следниот линк.

Кредити

Зачекорете во нова среќна приказна со кредитите на НЛБ Банка

Објавено

на

Купувањето или уредувањето на стан или куќа е една од најголемите финансиски одлуки во животот на секоја личност и затоа е многу важно да бидете добро информирани доколку решите да го направите ова со финансиска поддршка во форма на станбен или потрошувачки кредит.  (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Брзи и евтини онлајн кредити

Објавено

на

Се наоѓате во период кога ве затекнале непредвидени трошоци? Ви треба брзо и поволно решение? Онлајн кредитите на ФД Монимакс Финансиско можат да бидат одговор на вашите проблеми уште денес. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Онлајн кредити до 50.000 денари – за среќни животни приказни

Објавено

на

Зошто ова лето не си допуштите нешто што отсекогаш сте посакувале? Заслуживте. Ајде, затворете ги очите. Што ви паѓа прво на памет? Супер, сега можете веднаш да тргнете кон остварување на вашата желба и тоа онлајн со пополнување апликација за брз кредит. Од вашата желба ве делат само неколку чекори. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно

Кредити

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за станбени и хипотекарни кредити до 31.12.2017 година

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за станбени и хипотекарни кредити до 31.12.2017 година.

Станбени кредити на Силк Роуд Банка со најниска фиксна каматна стапка од 2,9%!

Аплицирајте во промотивниот период до 31.12.2017 година, без провизија за администрирање на кредит, без надомест за разгледување и обработка на барањето и без трошоци за проценка на обезбедување. Банката нуди станбени кредити со најниска фиксна каматна стапка од ЕУР 2,9% / МКД 3,9% за првите 3 години и променлива каматна стапка од ЕУР 5,85% / МКД 5,35% за останатиот период, со износ до максимум ЕУР 50.000/МКД 3.000.000.

Со секој станбен кредит добивате бесплатно Point American Express и VISA Electron Point дебитна картичка, како и бесплатен пасивен пристап до електронско / мобилно банкарство.

Погледнете ги условите за станбени кредити на следниот линк.

„Еден за Сѐ” – потрошувачки хипотекарни кредити

Подмирете ги сите ваши кредитни обврски во други домашни банки и плаќајте само една рата, со најниската каматна стапка на пазарот од 4,90% фиксна каматна стапка за првите 2 години. Искористете го промотивниот период до 31.12.2017 без надомест за разгледување и обработка на барањето, без провизија за администрирање на кредитот и без трошоци за проценка на обезбедување!

Погледнете ги условите за Еден за Сѐ – потрошувачките кредити на следниот линк.

Кредити

Зачекорете во нова среќна приказна со кредитите на НЛБ Банка

Објавено

на

Купувањето или уредувањето на стан или куќа е една од најголемите финансиски одлуки во животот на секоја личност и затоа е многу важно да бидете добро информирани доколку решите да го направите ова со финансиска поддршка во форма на станбен или потрошувачки кредит.  (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Брзи и евтини онлајн кредити

Објавено

на

Се наоѓате во период кога ве затекнале непредвидени трошоци? Ви треба брзо и поволно решение? Онлајн кредитите на ФД Монимакс Финансиско можат да бидат одговор на вашите проблеми уште денес. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Онлајн кредити до 50.000 денари – за среќни животни приказни

Објавено

на

Зошто ова лето не си допуштите нешто што отсекогаш сте посакувале? Заслуживте. Ајде, затворете ги очите. Што ви паѓа прво на памет? Супер, сега можете веднаш да тргнете кон остварување на вашата желба и тоа онлајн со пополнување апликација за брз кредит. Од вашата желба ве делат само неколку чекори. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Кредити

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за потрошувачки кредити до 31.03.2017 година

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за потрошувачки кредити до 31.03.2017 година.

„Еден за Сѐ” – потрошувачки кредити

Подмирете ги сите ваши кредитни обврски во други домашни банки и плаќајте само една рата, со најниската каматна стапка на пазарот од 4,90% фиксна каматна стапка за првите 2 години. Искористете го промотивниот период до 31.03.2017 без надомест за разгледување и обработка на барањето и без провизија за администрирање на кредитот!
Погледнете ги условите за Еден за Сѐ – потрошувачките кредити на следниот линк.

 

Потрошувачки необезбедени кредити на Силк Роуд Банка до МКД 900.000,00 со фиксна каматна стапка од 5,5%!

Аплицирајте во промотивниот период до 31.03.2017 година, без провизија за администрирање на кредит и без надомест за разгледување и обработка на барањето, со ниска фиксна каматна стапка од 5,5% за првата година. Банката нуди потрошувачки необезбедени кредити со максимален износ до МКД 900.000 и рок на отплата до 120 месеци.
Погледнете ги условите за потрошувачките кредити на следниот линк.

Потрошувачки хипотекарни кредити на Силк Роуд Банка со најниска фиксна каматна стапка од 5%!

Аплицирајте во промотивниот период до 31.03.2017 година, без провизија за администрирање на кредит и без надомест за разгледување и обработка на барањето. Банката нуди потрошувачки хипотекарни кредити со најниска фиксна каматна стапка од 5% за првите две години, со износ до максимум ЕУР 50.000/МКД 3.000.000.
Погледнете ги условите за потрошувачките кредити на следниот линк.

 

Кредити

Зачекорете во нова среќна приказна со кредитите на НЛБ Банка

Објавено

на

Купувањето или уредувањето на стан или куќа е една од најголемите финансиски одлуки во животот на секоја личност и затоа е многу важно да бидете добро информирани доколку решите да го направите ова со финансиска поддршка во форма на станбен или потрошувачки кредит.  (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Брзи и евтини онлајн кредити

Објавено

на

Се наоѓате во период кога ве затекнале непредвидени трошоци? Ви треба брзо и поволно решение? Онлајн кредитите на ФД Монимакс Финансиско можат да бидат одговор на вашите проблеми уште денес. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Онлајн кредити до 50.000 денари – за среќни животни приказни

Објавено

на

Зошто ова лето не си допуштите нешто што отсекогаш сте посакувале? Заслуживте. Ајде, затворете ги очите. Што ви паѓа прво на памет? Супер, сега можете веднаш да тргнете кон остварување на вашата желба и тоа онлајн со пополнување апликација за брз кредит. Од вашата желба ве делат само неколку чекори. (more…)

Продолжи со читање

Популарно