Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Осигурување

Семеен премиум – животно осигурување од Винер Лајф

Објавено

на

Дали сте се запрашале како ќе изгледа Вашиот живот за 20 или 30 години?
Ќе дочекате ли пензија и дали ќе може со пензијата вистински да уживате во Вашите пензионерски денови?
Кога ќе дојде времето Вашите деца да го започнат нивниот живот, дали ќе имате доволно капитал да им помогнете?

Со вложување средства во “Семеен премиум” штедите средства за зрелите години и создавате капитал со чија помош ќе се чувствувате посигурно. Во текот на годините одвојувате сума на пари по ваша желба и во форма на штедење ја осигурувате вашата иднина.

Истовремено, во текот на целиот период на штедењето, вашиот живот е осигурен, така што во случај на смрт или на незгода вашето семејство ќе биде обезбедено.

Инвестирајте во животното осигурување “Семеен премиум” и подготвено дочекајте ги убавите пензионерски денови што доаѓаат!

За староста е потребно да размислуваме на време.

Што добивате со животното осигурување СЕМЕЕН ПРЕМИУМ?

  • Штедна функција за Вас и Вашето семејство;
  • Минимална уплата од 16 евра месечно;
  • Можност за дополнително осигурување од незгода;
  • Можност за дополнително осигурување во случај на операции;
  • Дневен надомест за болнички денови;
  • Полисата може да се винкулира во корист на банката;
  • Можност за промена на времетраење на осигурувањето;
  • Вредноста на вашата инвестиција е заштитена со валутна клаузула;
  • Осигурувањето важи 24/7 насекаде во светот.

Минималната годишна уплата изнесува 190 евра.

Времетраењето на осигурувањето може да биде од 3 до 40 години.

Повеќе информации може да се добијат на телефонскиот број 02/ 3114 333 или на следниот линк.

Осигурување

Дружбата со Винко и Ивце Пивце помина во фантастична атмосфера

Објавено

на

Во саботата Винер Лајф организираше настан од отворен карактер за сите мали и големи деца кои имаа желба да го запознаат малото слатко и харизматично Бувче Винко! (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Дружба со Винко и Ивце Пивце во Градски парк Скопје!

Објавено

на

Вашето дете е Вашата најголема среќа, а неговото здравје е Ваша најголема грижа! Заштитата на здравјето на Вашето дете е една од најголемите финансиски одлуки што некогаш ќе ги направите во животот. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Групацијата Триглав на тримесечје ја потврдува најавата за планираната годишна добивка

Објавено

на

Во првите три месеци од 2019-та година Групацијата Триглав фактурираше 317 милиони евра бруто консолидирана премија, што е 8% повеќе во споредба со истиот период минатата година. Консолидираната бруто добивка порасна за 8% и изнесува 29,9 милиони евра. Имајќи ги во вид предвидените околности до крајот на годината, Групацијата ја потврдува најавата за планираниот годишен резултат. Паралелно со доброто работење во осигурителната дејност, што е изразено преку поволниот комбиниран коефициент на Групацијата, Триглав го зголеми обемот на средства со кои што управува за своите клиенти. Оваа година, Групацијата продолжува да ја спроведува својата стратегија на раст и развој, успешно го заврши купувањето на друштвото АЛТА Склади и влезе на македонскиот пазар на пензиски осигурувања. Триглав Осигурување Скопје, кој е дел од Групацијата Триглав, во првиот квартал од 2019-та година работеше добро во својата основна дејност и ја зачува лидерската позиција на македонскиот пазар на неживотно осигурување. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange