Connect with us

Кредити

Сезоната на шопинг започнува со изненадување од Комерцијална банка – Потрошувачки кредит до 30.000 евра со отплата до 120 месеци

Објавено

на

Уште еднаш примамлива поволност нуди Потрошувачкиот кредит до 30.000 евра на Комерцијална банка. Токму пред почетокот на празничниот шопинг и очекуваните попусти во продавниците, Банката го понуди кредитот на пазарот со можност за негова отплата до 120 месеци. Искористете ја можноста и до 31.12.2021 година аплицирајте за атрактивниот Потрошувачки кредит на Комерцијална банка затоа што ПОЛЕСНО Е ЗАЕДНО да се остварат големи и мали желби.

Овој ненаменски потрошувачки кредит веќе е добро познат на пазарот по своите најповолни услови и по тоа што е креиран за да ги задоволи потребите на граѓаните како што ним најмногу им одговара. Овозможува помало месечно оптоварување на семејниот буџет бидејќи има каматни стапки од 4,7% годишно, фиксна за првите 3 години, и 5,7% годишно, променлива за остатокот од периодот за отплата на кредитот, и рок на отплата до 10 години.

Посетете ја веб-страницата на Комерцијална банка за повеќе информации за условите и потребните документи за аплицирање или поднесете ги вашите податоци и за вработените во Банката да ве контактираат.

Кредити

Хипотекарен кредит со 4,5% фиксна каматна стапка за пет години од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Оствари ги твоите соништа со најповолниот хипотекарен ненаменски, потрошувачки кредит од Стопанска банка а.д. Битола. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Македонија на второ место по процентуално намалени нефункционални кредити за една година!

Објавено

на

Нефункционалните кредити (NPL) во регионот на Централна и Југоисточна Европа изнесуваат 3,2 проценти во првата половина од годината, што е под границата од 5% што Европската банкарско тело ја оцени како висока, покажува најновиот извештај на Виенската иницијатива. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ ОД КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА СО НАЈДОБРИ УСЛОВИ НА ПАЗАРОТ

Објавено

на

Искористете ја можноста и до 31.12.2021 година аплицирајте за атрактивниот Потрошувачки кредит на Комерцијална банка затоа што ПОЛЕСНО Е ЗАЕДНО да ги остварите вашите големи и мали желби. (more…)

Продолжи со читање


Популарно