Connect with us

Депозити

„Растеме заедно“ – Детско штедење од Стопанска банка а.д. Битола со фиксна каматна стапка 4,1%

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола своето портфолио на производи го дополни со нов денарски депозит – детско штедење со промотивна фиксна каматна стапка од неверојатни 4,1%, со рок на орочување 36 месеци. Детското штедење е наменето за деца од нивното раѓање па се до 18 годишна возраст.

Она што е потребно за отворање на депозит за детско штедење е како застапник да се јави најмалку еден од родителите, што се докажува со Извод од матична книга на родени на детето и почетен депозит со минимален износ од 3.000,00 денари.

Сите родители имаат заедничка цел, а тоа е да им обезбедат сигурна иднина на своите деца. Како основа за исполнување на оваа цел е да ги подготват децата за иднина со добра финансиска едукација. Детското штедење е идеална алатка за финансиската

Детското штедење со Стопанска банка а.д. Битола е одличен начин за обезбедување на сигурна и безбедна иднина на вашето дете.

Повеќе информации за производот на https://bit.ly/detsko_stedenje

Депозити

Одбележан Светскиот ден на штедењето, промовиран Букварот за финансиска едукација и доделување детско штедење на Идолите на Халки

Објавено

на

Со целодневна едукативно-забавна работилница за деца, промоција и видеопроекции и многу музика, Халкбанк АД Скопје вчера во Градскиот парк во Скопје го одбележа 31 Октомври, Светскиот ден на штедењето. Со тоа беше заокружена кампањата „Среќата е во малите чекори“ и низата активности со кои банката го одбележа месец октомври. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

31 Октомври – најсреќниот ден за „Верверичката“ на Комерцијална банка

Објавено

на

Децата се нашата среќа, нашето наследство и иднина, но и нашата одговорност. Нашиот влог е да израснеме образовани, одговорни и амбициозни млади луѓе кои ќе можат понатаму успешно да се носат со предизвиците на животот. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ МЕСЕЦОТ НА ШТЕДЕЊЕ – штедете со повисоки каматни стапки во Комерцијална банка

Објавено

на

Добар начин како да го започнете октомври, познат и како месец на штедење. Штедете со повисоките каматни стапки во Комерцијална банка до 30.11.2023 година. А, сега Комерцијална банка нуди и поголеми фиксни каматни стапки на депозитите орочени на 12 месеци. Фиксната каматна стапки за денарски депозит орочен на 12 месеци се зголемува на 1,50%, а на девизниот депозит во евра на 1,00%. (more…)

Продолжи со читање

Популарно