Connect with us

Домашни банки

Радмила Соколоска најдобар банкарски службеник од Силк Роуд Банка за 2020 година

Објавено

на

По повод Светскиот ден на штедењето кој денес поради пандемијата предизвикана од ковид-19 вирусот беше одбележан со користење на дигитални средства од страна на Македонската Банкарска Асоцијација во соработка Фондот за осигурување на депозити, беа прогласени најдобрите банкарски службеници за 2020-та година.

За најдобар банкарски службеник од Силк Роуд Банка е избрана Радмила Соколоска од Службата за мрежа на експозитури – експозитура Прилеп.

По тој повод, Силк Роуд Банка на сите вработени, клиенти и останати соработници и партнери им го честита Светскиот ден на штедењето 31-ви октомври.

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје од денес започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти дека денес, 04.03.2021 (четврток)изврши процесирање на паричните средства за социјална, детска и цивилна заштита, при што за клиентите – корисници на дебитни картички,средствата се веќе достапни за располагање САМО во трговија и на банкоматите. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка од денес започна со исплата на парична помош од социјална и детска заштита

Објавено

на

НЛБ Банка ги известува своите клиенти дека паричната помош од социјална и детска заштита ќе ја исплати денес, 4– ти март. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Драгољуб Арсовски го зголемува својот акционерски капитал во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје преку известување на Македонска берза информира дека претседателот на Управниот одбор на банката, д-р Драгољуб Арсовски се стекна со 500 обични акции издадени од ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно