Connect with us

Домашни банки

Пчелка игра и боенка за малите штедачи на Стопанска Банка Скопје

Објавено

на

ИГРА: Сакате да научите повеќе за штедењето преку игра? Повелете на овој линк и  учете од ПЧЕЛКА колку труд е потребен за да се креира вредна заштеда!

БОЕНКА: За тие што сакаат да бојат на овој линк обезбедија боенка ПЧЕЛКА.

Вашите најдобри цртежи и најдобрите резултати од играта праќајте ги на e-mail: i-bankstore@stb.com.mk и очекувајте Банката да ве покани на средби и на натпревари во концептната филијала е-bank store на кеј „13 Ноември“.  

За повеќе информации проверете тука.

Домашни банки

Осигурување во Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје не е осигурителна компанија, меѓутоа како овластен застапник во осигурувањето во соработка со осигурителните друштва Кроација Осигурување/Неживот и Уника Лајф за своите клиенти обезбеди повластени цени и услови за најбараните осигурителни производи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нова локација на експозитурата на НЛБ Банка во Ново Лисиче – Скопје

Објавено

на

Во насока на подобрување на корисничкото искуство при користењето на банкарските производи и услуги, експозитурата на НЛБ Банка во населбата Ново Лисиче, почнувајќи од 14.1.2019 година, се сели на нова локација во поголем и посовремен простор. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк ќе отвори своја осигурителна компанија

Објавено

на

По информацијата објавена од Македонската берза дека акциите на „Нова Осигурување АД Скопје” се продадоа за вкупно 3,2 милиони евра во две блок-трансакции, „Халкбанк АД Скопје” и официјално потврди дека сега поседуваат 100 отсто од капиталот на осигурителната компанија.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange