Connect with us

Платежни картички

Промотивно MasterCard кредитна картичка со 0% од Стопанска банка АД Скопје

Објавено

на

Аплицирајте за нова MasterCard кредитна картичка до 31.03.2020 година и добијте годишна каматна стапка од 0% до крајот на април 2020 година. Каматната стапка од 0% ќе се применува за сите трансакции направени во трговија, шалтер или банкомат. Побрзајте и заштедете со кредитните картички од Стопанска банка АД – Скопје!

Компаративни предности

 • Меѓународна бесконтактна кредитна картичка поврзана со денарска сметка
 • Можност за трансакции до 36 рати без камата
 • Месечна отплата на 3% од вкупниот долг
 • Бесплатен грејс период од 45 дена при целосно подмирување на долгот
 • Максимален кредитен лимит од 300.000 денари, во зависност од примањата на клиентот
 • Брза и едноставна процедура за аплицирање во филијалите на СБ, на телефон 15-110 или на линкот.
 • Бесплатно патничко осигурување со покритие од 20 дена со важност од 365 дена

Употреба

 • Плаќање во трговската мрежа без провизија
 • Следење и управување со сметката преку сервисот за електронско банкарство на СБ
 • Подигнување на готовина од банкомати и шалтери по најповолни услови
 • Овозможена за користење во државата и во странство
 • Овозможена за плаќање преку интернет со највисоко ниво на заштита со 3D-Secure стандард за БЕЗБЕДНИ купувања
 • Бесконтактни плаќање без внесување на пин до 750 денари во трговската мрежа

Лимити

 • Максимален износ по трансакција во трговија во државата и странство во износ од 150.000 денари
 • Кумулативен износ на трансакции во текот на еден месец во трговија во државата и странство во износ од 300.000 денари
 • Дневен лимит за подигнување на готовина од банкомати во износ од 30.000 денари во државата и во странство
 • За зголемување на лимитите треба да се обратите во контакт центарот на 3100-109.

Повеќе информации клиентите можат да добијат во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/3100-109 или на веб страницата на Банката.

Домашни банки

Силк Роуд Банка на корисниците на American Express Point дебитна картичка им овозможува подигнување на готовина без провизија на повеќе од 200 банкомати во земјава

Објавено

на

Силк Роуд Банка на своите корисници кои поседуваат American Express Point дебитна картичка им овозможува подигнување на средства без провизија на повеќе од 200 банкомати во земјава, заклучно до 31.12.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

5% поврат на средства со American Express во Веро и Џамбо маркети

Објавено

на

Се ближи стартот на новата учебна година па за таа цел Силк Роуд Банка АД Скопје во соработка со Веро и Џамбо маркетите започнуваат заедничка промотивна кампања со American Express картичките. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Охридска банка го продолжува рокот за замена на сите платежни картички со ново лого

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје го продолжува периодот предвиден за замена на платежните картички на своите клиенти, физички и правни лица. Со тоа, овој процес ќе трае до 31 Октомври 2020 година. По истекот на овој период Банката ќе го ограничи правото на користење на картичките кои нема да бидат навремено заменети, затоа е важно клиентите да извршат навремена замена во матичните експозитури. (more…)

Продолжи со читање

Популарно