Connect with us

Депозити

Промотивно, стабилно и сигурно штедење со каматни стапки до 2,7%

Објавено

на

Халкбанк и овој октомври, во светскиот месец на штедење, со веќе познатиот производ ПРОМО депозит на штедачите им нуди одлични услови за орочување на своите средства со најатрактивни каматни стапки!

ПРОМО депозитот е наменет за физички лица и овозможува штедење во денари или во евра, а орочувањето може да биде на 13 и 25 месеци. 

Најновата понуда за ПРОМО депозит важи во месецот на штедење, односно истата може да ја искористите во период од 01.10 – 31.10.2022 година.

Каматните стапки на ПРОМО депозитот се навистина атрактивни и кај штедни влогови орочени на 13 месеци каматата изнесува 2,4% за заштеди во денари, односно 1 отсто за штедење во евра. За орочување на период од 25 месеци каматната стапка е 2,7% за денарско штедење, односно 1,5% за штедење во евра. Каматите се фиксни за периодот на орочување, а минималниот износ на вложување е 30.000 денари, односно 500 евра.

Кај овој производ не постои можност за дополнителни уплати на средства, а камата може може да се исплаќа месечно или на крајот на периодот на орочување. 

Доколку размислувате за тоа кој е најдобриот начин да ги оплодите вашите средства, во моментов ПРОМО депозитиот е најекономичното решение за вас. 

Комерцијален текст.

Депозити

НЛБ Банка со нови промотивни депозити со атрактивни каматни стапки

Објавено

на

НЛБ Банка промотивно воведува нова, атрактивна понуда за штедење, СУПЕР депозити со фиксни каматни стапки до 3,5% за депозити во денари и до 2,5% за депозити во евра, со рок на орочување до 36 месеци. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Стопанска банка а.д. Битола со нов денарски депозит – 4,1% ФИКСНА каматна стапка!

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола со најконкурентна депозитна понуда на пазарот. Промотивниот денарски депозит со фиксна каматна стапка 4,1% за орочување на средства на период од 36 месеци е моментално најатрактивен производ кој може да го изберат сите постоечки и нови клиенти на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

ПРОМОТИВЕН АВАНСЕН ДЕПОЗИТ ОД ПРОКРЕДИТ БАНКА – Орочи ги твоите заштеди и земи ја каматата уште истиот ден

Објавено

на

Еден од темелите врз кои ПроКредит Банка ја гради својата успешна приказна е постојаната заложба за промоција на култура на штедење, која е целосно инкорпорирана во моделот на одговорно банкарство кое банката посветено го практикува. (more…)

Продолжи со читање

Популарно