Connect with us

Платежни картички

Промотивно за сите корисници на ЦКБ Visa картичките!

Објавено

на

Централна кооперативна Банка АД Скопје со задоволство ги известува своите почитувани клиенти за соработката со kliknijadi.mk, позната компанија за достава на храна, во која што сите корисници на ЦКБ Visa картички ќе имаат придобивки.

Со секоја нарачка на kliknijadi.mk во периодот од 20. мај до 31. август 2020 година платена со ЦКБ Visa картичка, клиентите добиваат бесплатна достава, без дополнителни трошоци.

Платежни картички

Совети од НЛБ Банка за безбедно чување и користење на платежни картички

Објавено

на

Третирајте ги Вашите платежни картички како готовина!  (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Комерцијална банка на сите корисници на платежни картички им овозможува бесплатна дополнителна заштита при секое онлајн купување

Објавено

на

На сите корисници на „Mastercard®” и „Visa” кредитни и дебитни картички, Комерцијална банка бесплатно им овозможува највисоко ниво на заштита со помош на 3DES Secure. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Совети од НЛБ Банка за безбедност при онлајн купување

Објавено

на

НЛБ Банка се грижи за своите драги и почитувани клиенти и затоа креираше совети со цел да им помогне да заштедат повеќе финансиски средства, да обезбедат сигурност на банкарските трансакции, лесно да ги користат електронските сервиси и поедноставно да се соочуваат со секојдневните ситуации. (more…)

Продолжи со читање

Популарно