Connect with us

Домашни банки

Промотивно во НЛБ Банка: Во месец февруари, сите кредити за физички лица без трошоци

Објавено

на

Од денеска, 1 февруари, НЛБ Банка започнува промотивна кампања која се однесува на сите кредити за физички лица.

Имено, до крајот на месец февруари во НЛБ, клиентите добиваат единствена можност да ги искористат промотивните придобивки на кампањата и да аплицираат за потрошувачки, станбен или хипотекарен кредит без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка на имот.

Поконкретно, потрошувачките кредити и мКлик/е-банк кредитите за физички лица се достапни без трошоци за одобрување, додека станбените и хипотекраните кредити се достапни без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка за сите апликации кои ќе бидат примени во промотивниот период, а за кои треба да се изврши проценка на имот.

Повеќе информации за кредитните продукти на НЛБ Банка и за промотивната понуда се достапни на веб страницата на Банката: www.nlb.mk  или на Контакт центарот на телефон: 02/15 600

Депозити

Колку заштедивте летово? Сега е моментот – 2% фиксна каматна стапка за орочени депозити во ПроКредит Банка

Објавено

на

Летната сезона е момент кога сакаме да се релаксираме, кога трошоците ни се предвидени за уживање, но секогаш е добредојдено да испланирате и сигурна заштеда за иднината! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„Поетска ноќ во Велестово“ по 34-ти пат со поддршка од Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка е долгогодишен пријател и поддржувач на македонското културно творештво со цел не само негово промовирање, туку и негување и создавање идни културни дејци. Во духот на оваа општествено одговорна мисија, Банката и оваа година го поддржа одржувањето на манифестацијата „Поетска ноќ во Велестово”. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„За повеќе детски насмевки“ – нова заедничка соработка на Шпаркасе Банка и СОС Детско село

Објавено

на

По повод 19 август – Светскиот ден на хуманоста, Шпаркасе Банка ја најавува новата соработка со својот долгогодишен партнер – СОС Детско село и заедничката кампања под мотото „За повеќе детски насмевки“, која ја пренесува силната порака за моќта на поврзувањето и градењето силни врски на доверба и поддршка, кои му се потребни на секое дете за да прерасне во силна индивидуа. (more…)

Продолжи со читање


Популарно