Connect with us

Кредити

Промотивни услови за СУПЕР Станбениот кредит од ТТК Банка со фиксна каматна стапка во првите пет години

Објавено

на

Дојде време за нов стан! Сега имате можност поблиску од кога било да стигнете до нов стан или куќа со СУПЕР станбениот кредит на ТТК Банка АД Скопје.

Следејќи ги трендовите за потребите на клиентите и секогаш стремејќи се истите да ги задоволи, ТТК Банка одлучи да понуди промотивни услови на СУПЕР Станбениот кредит со цел клиентите полесно да го реализираат најважното животно прашање, а тоа е купувањето на сопствен ДОМ.

Сите нови корисници на СУПЕР Станбениот кредит заклучно до 30.09.2019 година имаат можност да подигнат кредит до максимален износ од 300.000 евра, за кој ќе добијат моментално една од најниските годишни каматни стапки од 2,85% фиксна за првите три години и 3,85% фиксна каматна стапка за четвртата и петтата година, БЕЗ НАДОМЕСТОК за обработка на барањето и предвремена отплата со сопствени средства, како и ГРЕЈС период од 12 месеци6,75%.

Повеќе информации за СУПЕР Станбениот кредит на ТТК Банка на: https://bit.ly/33U9Mde

Кредити

Охридска банка воведе нов концепт на станбен кредит со 10 години фиксна каматна стапка од 3,5%

Објавено

на

Од денеска, Охридска банка го збогатува своето портфолио на производи со нов тип на станбен кредит, овозможувајќи им на своите клиенти уште поповолни услови, најдолго гарантирана фиксна каматна стапка, за првите 10 години од отплатата на кредитот, притоа обезбедувајќи едноставна и транспарентна пресметка на ратата и сигурност за клиентите на кои им е потребен кредит за недвижности. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Силк Роуд Банка ја збогати понудата со нов станбен кредит

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје лансираше на пазарот нов производ – станбен кредит со најниска фиксна каматна стапка во земјата, почнувајќи од 2.5%. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка втора година по ред финансира старт-ап бизниси во соработка со програмата ЕаСи на ЕУ

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија го започнува вториот циклус од програмата „Чекор по чекор“, наменета за поддршка и развивање старт-ап бизниси во Република Северна Македонија. Програмата е воведена со потпишувањето на спогодбата со Европскиот инвестициски фонд (ЕИФ) во рамките на Програмата за вработување и социјални иновации ЕаСи на ЕУ, која е финансирана од Европската Унија. Со оваа програма на старт-ап бизнисите им се овозможува пристап до средства за финансирање развој на нивните бизниси, како и вклучително едукација и менторство за правилен развој на бизнисите. (more…)

Продолжи со читање

Популарно