Connect with us

Кредити

Промотивна понуда на потрошувачки кредит од Стопанска банка АД Скопје со подарок домаќинско осигурување

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје од 5.10.2021 до крајот на 2021 година ги промовира потрошувачките кредити до 25.000 евра со интересна комбинација која вклучува подарок домаќинско осигурување за првата година и 100% попуст на административните трошоци.

Оваа комбинација на кредитни и осигурителни производи им додава вредност на корисниците, овозможувајќи им да ги увидат предностите кои ги носи обезбедувањето, а потоа и да продолжат да го користат по преференцијални услови преку филијалите на Стопанска банка АД – Скопје.

Имотното домаќинско осигурување е дел од осигурителните производи достапни во филијалите на Стопанска банка веќе трета година. Како најголема продажна мрежа за осигурителни производи Банката успешно го развива овој модел на соработка и обезбедува подобри услови за своите клиенти.

Стопанска банка АД – Скопје ги повикува клиентите да се информираат за понудата online, во филијалите на Банката или на 15110 Ало кредит при што може да добијат пример пресметка и совет како и да поднесат апликација. Со комплетна и уредно доставена документација, кредитот може да биде исплатен и во истиот работен ден.

Детални карактеристики за производот, ценовни услови и калкулатор за пример пресметки се достапни на веб страницата на Банката.

Дознајте повеќе за актуелните промотивни понуди достапни од 5.10. до 31.12.2021 година.

Кредити

Хипотекарен кредит со 4,5% фиксна каматна стапка за пет години од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Оствари ги твоите соништа со најповолниот хипотекарен ненаменски, потрошувачки кредит од Стопанска банка а.д. Битола. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Македонија на второ место по процентуално намалени нефункционални кредити за една година!

Објавено

на

Нефункционалните кредити (NPL) во регионот на Централна и Југоисточна Европа изнесуваат 3,2 проценти во првата половина од годината, што е под границата од 5% што Европската банкарско тело ја оцени како висока, покажува најновиот извештај на Виенската иницијатива. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Сезоната на шопинг започнува со изненадување од Комерцијална банка – Потрошувачки кредит до 30.000 евра со отплата до 120 месеци

Објавено

на

Уште еднаш примамлива поволност нуди Потрошувачкиот кредит до 30.000 евра на Комерцијална банка. Токму пред почетокот на празничниот шопинг и очекуваните попусти во продавниците, Банката го понуди кредитот на пазарот со можност за негова отплата до 120 месеци. Искористете ја можноста и до 31.12.2021 година аплицирајте за атрактивниот Потрошувачки кредит на Комерцијална банка затоа што ПОЛЕСНО Е ЗАЕДНО да се остварат големи и мали желби. (more…)

Продолжи со читање


Популарно