Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

Промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business за правни лица

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 01.12.2018 до 31.12.2018 година, спроведува промотивна кампања за НЛБ Mastecard Business за правни лица. 

Во рамките на кампањата за сите за сите кои ќе аплицираат во промотивниот период се нудат следниве поволности:     

  • Без членарина за првата година за сите нови апликации за НЛБ Mastecard Business кредитна и Mastercard Business дебитна картичка примени во промотивниот период.
  • Без членарина за следната година на користење и ПОДАРОК изненадување за сите нови и постојни корисници кои ќе направат 15 трансакции во промотивниот период со НЛБ Mastercard Business картичките.

Mastercard Business дебитната картичка гласи на име на правното лице и може да се користи за подмирување на секојдневни службени трошоци, деловни патувања во земјата и во странство или пак за подигнување готовина. Наменета е за фирми и претпријатија кои имаат потреба од сигурен и едноставен начин на плаќање за службени потреби.

Поволности кои ги нуди картичката се:

  • Можност за 24/7 користење на средствата од трансакциската сметка вклучително и одобрените средства од Overdraft на сметката на правното  лице;
  • Едноставно следење на сметката и трошењето преку услугата НЛБ Проклик – Електронското банкарство;
  • Без провизија за плаќање во продажната мрежа во земјата и странство;
  • Подигнување готовина на сите банкомати каде е истакнат знакот на MasterCard;
  • Дневен лимит за плаќање на продажни места до 250.000 МКД и
  • Дневен лимит за подигнување на готовина на банкомат до 250.000 МКД

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на веб страницата.

Домашни банки

Измени во органите на управување и раководење на Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување и раководење на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД-Скопје оствари добивка од 19 милиони евра во првото полугодие од 2019 година

Објавено

на

Во периодот од 01.01.2019 до 30.06.2019 година Стопанска банка АД – Скопје оствари нето добивка пред оданочување во износ од 1.171.487 илјади денари, што претставува намалување за 38,8% споредено со нето добивката остварена во анализираниот период минатата година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Членот на Надзорниот одбор Горан Антевски купи нови 405 акции од Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје ја известува јавноста дека г-н Горан Антевски, независен член на Надзорниот одбор на Банката, се стекна со 405 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange