Connect with us

Кредити

Промотивен потрошувачки кредит од УНИБанка со каматна стапка од само 4,75%

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје промовираше уште подобри услови во програмата на кредитни продукти наменети за граѓаните.

Заклучно од 1–ви август, Банката дополнително ја подобри понудата за своите потенцијални и постоечки клиенти. Сите нови корисници на ненаменскиот потрошувачки кредит имаат можност да подигнат кредит до 1.200.000 денари, без жирант, за кој ќе добијат моментално најниска годишна каматна стапка на пазарот од 4,75% фиксна за првите две години, 6,75% фиксна за останат период, со рок на отплата до 95 месеци.

Процедурата е брза и едноставна, односно барањата на клиентите се одобруваат во рок од 30 минути.

Со овој чекор значително за клиентот ќе се олесни плаќањето на непредвидените трошоци, затворањето на постоечките финансиски обврски, или пак едноставно би се задоволила потребата од готови пари.

За корисниците на овој кредитен продукт  банката нуди бесплатно мобилно банкарство и дебитна картичка.

За повеќе информации: http://www.unibank.mk/

Кредити

НЕДЕЛА НА СТАНБЕНИ КРЕДИТИ: Анализа на станбениот кредит на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Со станбениот кредит на Стопанска банка а.д. Битола имате можност лесно да ги остварите вашите желби и да ја искористите одличната понуда со услови кои најмногу ви одговараат. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

НЕДЕЛА НА СТАНБЕНИ КРЕДИТИ: Анализа на станбениот кредит на УНИБанка

Објавено

на

 

Станбениот кредит со фиксна каматна стапка за 7 години на УНИБанка се карактеризира со максимален износ кој зависи од кредитоспособноста на клиентот во висина на купопродажната цена согласно преддоговор за купопродажба, односно од 50% до 75% од вредноста на пазарната проценка на имотот, а во зависност од локацијата на имотот понуден како обезбедување за кредитот и максимален рок на отплата до 30 години (360 месеци). (more…)

Продолжи со читање

Кредити

НЕДЕЛА НА СТАНБЕНИ КРЕДИТИ: Анализа на станбениот кредит на ПроКредит Банка

Објавено

на

ПроКредит Банка во својата понуда наменета за физички лица има одличен кредит наменет за инвестирање во станбен и деловен простор. (more…)

Продолжи со читање

Популарно