Connect with us

Кредити

Пролетно чистење сметки со брзи онлајн кредити

Објавено

на

Пролетното чистење не е само за прозорците и плакарите во вашиот дом. Исто така е и одлично време да ги расчистите вашите финансиски обврски и да се свртите кон нов почеток. А еден таков почеток сигурно е и позитивната состојба на вашата сметка.

Ако ве мачат сметките кои се трупаат веќе долго време, тогаш сте на вистинско место. Брзите и евтини онлајн кредити на ФД Монимакс Финансиско се тука за да ви помогнат да ги “исчистите” вашите долгови и без стрес да започнете нов ден.

Без изненадувања и скриени трошоци, можете брзо и лесно да аплицирате за кредит со износ до 60.000 денари и рок на отплата до 12 месеци. Едноставната апликација можете да ја пополните онлајн од удобноста на вашиот дом, без многу компликации и со само неколку кликови. Со помош на кредитниот калкулатор изберете го потребниот износ и рокот во кој би сакале да го исплатите кредитот.

Посетете го нивниот веб-сајт и уште денес аплицирајте за брз и евтин онлајн кредит. Искористете ја можноста, прифатете го решението кое ви го нуди ФД Монимакс Финансиско и уживајте во пролетта со чиста сметка!

Кредити

Силк Роуд Банка ја збогати понудата со нов станбен кредит

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје лансираше на пазарот нов производ – станбен кредит со најниска фиксна каматна стапка во земјата, почнувајќи од 2.5%. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка втора година по ред финансира старт-ап бизниси во соработка со програмата ЕаСи на ЕУ

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија го започнува вториот циклус од програмата „Чекор по чекор“, наменета за поддршка и развивање старт-ап бизниси во Република Северна Македонија. Програмата е воведена со потпишувањето на спогодбата со Европскиот инвестициски фонд (ЕИФ) во рамките на Програмата за вработување и социјални иновации ЕаСи на ЕУ, која е финансирана од Европската Унија. Со оваа програма на старт-ап бизнисите им се овозможува пристап до средства за финансирање развој на нивните бизниси, како и вклучително едукација и менторство за правилен развој на бизнисите. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда за кредитни производи за физички лица до 31 март 2020 година

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ја продолжи промотивната понуда за потрошувачки, хипотекарни и станбени кредити до 31 март 2020 година. Во рамките на промотивната понуда, корисниците можат да аплицираат за кредитите со намалени трошоци за одобрување, односно без трошоци за процена за кредитите обезбедени со хипотека на недвижен имот. (more…)

Продолжи со читање

Популарно