Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Платежни картички

Пролетно уживање со Visa Star и Visa Vero кредитните картички на Стопанска банка АД – Скопје!

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје им нуди ново пролетно уживање на своите клиенти!

Аплицирајте за нова Visa Star или Visa Vero кредитна картичка и добијте намалена каматна стапка од 4,9% до крајот на 2019 година за сите барања поднесени до 30.06.2019 година. Каматната стапка од 4,9% важи за сите трансакции во трговија и подигнување на готовина.

Компаративни предности

  • Moжност за плаќање до 36 месечни рати БЕЗ КАМАТА.
  • Кредитните картички на Стопанска Банка АД Скопје го поседуваат 3D Secure стандардот (VbV и MC SecureCode), кој овозможува извршување трансакции на интернет со високо ниво на безбедност насекаде во светот.
  • Подигнување на готовина без провизија секој последен викенд во месецот за време на промо КЕШ викендот
  • Бесплатно патничко осигурување со покритие од 20 дена со траење од 365 дена
  • Можност за минимално месечно плаќање само 3% од вкупниот долг
  • Moжност за плаќање НА РАТИ БЕЗ КАМАТА кај повеќе од 1.000 реномирани продажни места
  • Бескаматен грејс-период до 45 дена за плаќање во трговија при целосно намирување на долгот
  • Без провизија при плаќање во трговија
  • Без депозит, без жиранти, без административна забрана, без меница
  • Без трошок за годишно членство за 2 дополнителни картички

Не ја пропуштајте оваа можност и аплицирајте веднаш!

Платежни картички

„УНИБанка” со летна промоција „Кеш без провизија”

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје започна нова летна промотивна акција за своите клиенти. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка ги намали каматните стапки на кредитните продукти за физички лица

Објавено

на

Kако резултат на намалувањето на каматната стапка на благајничките записи, НЛБ Банка ги намали каматните стапки за 0,25 процентни поени на кредитните картички, инстант кредитите и на дозволеното пречекорување на трансакциска сметка за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка ги намали каматните стапки на дозволено пречекорување и на кредитни картички

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје ги известува клиентите дека поради намалување на каматната стапка на благајничките записи, почнувајќи од 01.07.2019 година, ќе изврши намалување на каматните стапки кај дозволеното пречекорување на трансакциските сметки за физички лица и кај дел од кредитните картички за правни и за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange