Connect with us

Пакети

ПроКредит Банка со специјална понуда за ИТ професионалци

Објавено

на

ПроКредит Банка нуди специјална понуда за ИТ професионалци која вклучува 24 часа модерно банкарство и одлични услови за кредитирање.

 

Уникатни предности од 24 часа модерно банкарство:

 

• 24/7 пристап со Вашите сметки

• Уплата и исплата на денари и евра во секое време

• Пристап до штедна сметка со картичка

• Една картичка за сите Ваши сметки

• Модерна платформа за е-банкарство со можност за плаќање во земјата и странство директно од Вашиот дом , ординација или канцеларија 

• Плаќања во земјата БЕЗ ПРОВИЗИЈА преку е-банкарство

• Сет банкарски услуги прилагодени на Вашите потреби

• Личн советник за клиенти

• Зони 24/7 кои се на сигурни, безбедни и осветлени локации со паркинг и мониторинг 24/7

 

Најповолни услови за кредитирање:

 

Станбен кредит

• 3,5% фиксна каматна стапка за првите 5 години,потоа 5,2% + 6 месечен ЕУРИБОР, но не пониска од 5.5% каматна стапка за останатиот период . 

• 0% провизија при исплата

• Рок на исплата до 25 години.

 

Кредит за реновирање

• 6% фиксна каматна стапка за првите 5 години,потоа 2% + Т-билс не пониска од 6.5% каматна стапка за останатиот период за МКД. 

• 6% првите 5 години,потоа 5.5% + 6 месечен ЕУРИБОР не пониска од 6% каматна стапка за останатиот период за ЕУР.

• 0% провизија при исплата

• Рок на исплата до 15 години во ЕУР и 8 години во МКД

 

Кредитна картичка и дозволено пречекорување на сметка

• 7,5% каматна стапка

• Износ до три плати

 

Потрошувачки кредит

• 7% фиксна каматна стапка за првата година,потоа 6% + Т-билс не пониска од 9% каматна стапка за останатиот период.

• Рок на исплата до 8 години

 

Повеќе информации за пролетната понуда може да проверите на http://pcb.com.mk или во една од експозитурите на ПроКредит Банка.

  

 

Домашни банки

Пакет УНИ ИНОВАЦИЈА – нов пакет услуги од УНИБанка за компании преку ФИТР

Објавено

на

УНИБанка и Фондот за иновации и технолошки развој потпишаа Меморандум за меѓусебна соработка, со кој се отвораат нови можности за финансирање и олеснување на пристапот до финансиски средства за микро, малите и средни претпријатија. Најголем дел од поволностите и овој пат ќе бидат обезбедени за старт-ап компании. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Силк Роуд Банка АД Скопје и ФИТР со нова соработка за олеснет пристап до финансии на иновативните компании

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје и Фондот за иновации и технолошки развој потпишаа Меморандум за соработка, со цел олеснет и зголемен пристап до финансиски средства и банкарски производи и услуги, за најиновативните домашни компании.

(more…)

Продолжи со читање

Пакети

Пакет 6енефити само за тебе од Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола понуди нов промотивен ПАКЕТ 6 (Пакет 6енефити), пакет на производи со единствени услови кој одговара на сечии потреби. (more…)

Продолжи со читање


Популарно