Connect with us

Домашни банки

ПроКредит Банка со ОДЛИЧНА ПОВОЛНОСТ за клиентите – нуди можност за БЕСПЛАТНИ приливи од странство

Објавено

на

ПроКредит Банка повторно чекор пред другите!

Одлична понуда за сите фриленсери и професионалци кои имаат девизни приливи од странство. Насочете ги Вашите девизни приливи во Евра на сметка во ПроКредит Банка БЕЗ ПРОВИЗИЈА преку посредничка банка ПроКредит Франкфурт.

Преку дигиталните канали имајте целосна контрола 24/7 над Вашите финансии и управувајте со Вашите сметки оналјн без посета на банка.

Уникатните предности на услугите се следните:

Со само една картичка имате пристап и преглед на трансакциските на банкомат во МКД и ЕУР како и:

 • Уплата и исплата на средства во денари и евра од Вашите сметки на банкомат 24/7
 • Безбедно плаќање на интернет
 • 3 пати во месецот бесплатно повлекување на средсва на сите банкомати во земјата

Користете Електронско и мобилно банкарство за целосна контрола на сите трансакции и преглед на на сметката:

 • Неограничен број на бесплатни денарски плаќања во земјата – сите регуларни (КИБС) плаќања преку електронско банкарство за комуналии, интерни плаќања како и плаќања кон други банки – БЕЗ ПРОВИЗИЈА
 • Трансфери во странство
 • Опција за менувачница на сопствени сметки
 • Флексибилна штедна сметка во денари или евра со најповолна камата 0,8% за МКД и 0.4% за ЕУР  – Аплицирајте за штедна сметка
 • СМС нотификации – за сите трансакции на Вашите сметки над 500 денари
 • Промена на лимит за повлекување на готовина од банкомат
 • Блокада/деблокада на картичка
 • Мобилен паричник – Google Play Store

24/7 Виртуелна филија за сите Ваши прашања достапна преку телефонскиот број 02/2446-000 или преку е-маил адресата mkd.info@procredit-group.com

Домашни банки

Развојна банка со нето-профит од 45 милиони денари во првото полугодие на 2022 година

Објавено

на

Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје (РБСМ) соопшти дека и во првата половина од 2022 година оствари позитивни резултати, ставајќи го целиот свој финансиски и оперативен капацитет во функција на остварување на основната цел за која е формирана – поддршка на развојот на македонското стопанство во согласност со стратешките политики, цели и приоритети на државата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка со нова експозитура во Маџари!

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека на 08.08.2022 година ќе започне со работа новата експозитура во населба Маџари. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Јавен повик за учество на Собрание на акционери на ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

Врз основа на член 41 и член 42 од Статутот на ТТК Банка АД Скопје Надзорниот одбор на (more…)

Продолжи со читање


Популарно