Connect with us

Домашни банки

ПроКредит Банка со нова, модерна и едноставна мобилна апликација

Објавено

на

Онлајн банкарството никогаш не било полесно!

Со новата мобилна апликација на ПроКредит Банка имате целосна контрола врз Вашата сметки, заштеди и картички. Истата Ви нуди можност да префрлате и повлекувате средства на Flex Save штедната сметка и тоа со само еден клик, 24/7 без дополнителни провизии и пенали.

Отсега можете за само неколку минути да плаќате комуналии, како и да вршите останати плаќања во земјата директно преку Вашиот смартфон.

Oваа апликација ги нуди следните поволности:

  • Преглед на состојба на сите Ваши сметки
  • Историја на сите трансакции
  • Блокада/деблокада на картичка
  • Промена на лимит за плаќања со Вашата картичка
  • Плаќања во земјата
  • Пренос и повлекување од Вашата онлјан штедна сметка – FlexSave
  • Креирање на листа за налогопримачи

ПроКредит мобилната апликација е достапна на App Store и Play Store!

Симнете ја и Вие и имајте банка во Вашиот телефон!

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје ја прошири мрежата на банкомати

Објавено

на

Со цел да овозможи подостапни услуги на корисниците,ТТК Банка АД Скопје ја прошири своjата мрежа на банкомати со поставување нови банкомати на две локации. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Известување од ЦКБ за исплата на средства на корисниците на парични права од социјална заштита за месец ноември

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека во насока на намалување на ризикот и заштита на здравјето на клиентите и вработените во Банката, средствата по основ на примања од социјални права за месец ноември ќе се исплатат во две групи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Борут Вујчич нов член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно