Connect with us

Домашни банки

ПроКредит Банка со нова локација на Зона 24/7 Ново лисиче

Објавено

на

ПроКредит Банка ги известува своите клиенти за релокација на Зона 24/7 во Ново Лисиче.

Новата локација на Зона 24/7 Ново лисиче се наоѓа на бул. Видео Смилевски Бато бр. 6 и започна со работа од 11.11.2019 (понеделник).

Сетот банкарски услуги за физички лица на ПроКредит Банка на клиентите им овозможува 3 бесплатни повлекувања на средства во месецот од било кој банкомат во земјата, како и голем број останати поволности.

Повеќе информации за Сетот банкарски услуги на ПроКредит Банка на линкот.

Домашни банки

Еуростандард банка на 50.000 корисници на парични права од социјална заштита ќе изврши исплата во еден ден

Објавено

на

На 3-ти јули 2020 година (петок), Еуростандард банка започнa со исплата на парични права од социјална и детска заштита, и тоа на сите корисници, без поделба во групи по азбучен ред. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Владо Камбовски и Драгица Јовановска нови членови на Надзорниот одбор на ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

HalkPay – кога паричникот и телефонот ќе станат најдобри другари

Објавено

на

Од денес клиентите на Халкбанк кои се корисници на платежни картички Mastercard, а имаат мобилен уред со оперативен систем „Андроид“, од Google Play Store ќе можат да ја преземат апликацијата за бесконтактно плаќање HalkPay. (more…)

Продолжи со читање

Популарно