Connect with us

Кредити

ПроКредит Банка со атрактивна понуда за станбени кредити

Објавено

на

ПроКредит Банка нуди атрактивни станбени кредити наменети за физички лица  по следниве услови:

  • Фиксна каматна стапка од 4% за првите 10 години
  • 0% провизија при исплата
  • Варијабилна стапка од 5,5% по истекот на првите 10 години (5,2% + 6 месечен ЕУРИБОР, не пониска од 5,5%)
  • Рок на отплата до 20 години

Оваа понуда е наменета за сите лица кои имаат потреба од купување на нов стан/ куќа или рефинансирање на постоечки станбен кредит во друга банка.

Повеќе детали за понудата на www.procreditbank-direct.com

Кредити

Пензионерите во Халкбанк ќе можат да вршат отплата на кредитите до 75 години!

Објавено

на

Халкбанк ги промени карактеристиките на потрошувачкиот кредит за пензионери, во делот на старосната граница до која клиентите имаат можност да вршат отплата на рати. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка со две промотивни кампањи од 01.02.2019 година

Објавено

на

НЛБ Банка спроведува две промотивни кампањи за НЛБ Потрошувачките кредити и НЛБ мКлик мобилното банкарство за физички лица во периодот од 1.2.2019 до 28.2.2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Остварете ги СИТЕ Ваши потреби, со ЕДЕН избор – MoneyMAX онлајн кредити

Објавено

на

Брзите онлајн кредити во Македонија доживуваат вистинска експанзија. Со понуда целосно приспособена на потребите на клиентите, како и едноставен процес на аплицирање и брз одговор, интересот за ваквиот начин на кредитирање е во постојан пораст. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange