Connect with us

Домашни банки

ПроКредит Банка отвори нова Зона 24/7 во трговскиот центар Палма мол во Тетово

Објавено

на

ПроКредит Банка повторно докажа дека е чекор пред другите кога станува збор за воведување на светските трендови во банкарскиот сектор на домашниот пазар и олеснување на банкарската услуга за своите клиенти.

ПроКредит Банка уште во 2015 година започна со целосна автоматизација и дигиталзиација на банкарската услуга. Зоната 24/7 во трговскиот центар Палма мол е 10-та по ред целосно дигитализирана експозитура.

Зоните 24/7 се опремени е со најсовремени банкомати, во кои, во било кој дел од денот клиентите можат да подигнуваат или да внесуваат готовина, денари и евра, уплата на кованици, без сортирање на кованиците по апоени, уплата на дневен промет на банкомат или во сеф за дневен промет.

Зоните 24/7 нудат безбедност и приватност во вршење на трансакциите на клиенти.

Во зоните се влегува со картичка на банката, и истите се мониторирани 24/7 од безбедносен мониторинг центар.

Домашни банки

НЛБ Банка со промотивна кампања за потрошувачките кредити до крајот на годината

Објавено

на

Во пресрет на новогодишните и божиќните празници, НЛБ Банка подготви промотивна кампања за потрошувачките кредити. Овој декември клиентите ќе можат да ги реализираат своите планови благодарение на промотивната понуда со подолг рок на отплата, едноставна процедура и низа други придобивки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка засади дрвја во знак на успешна реализација на GEFF програмата за финансирање зелена економија

Објавено

на

Комерцијална банка ја обележа успешната реализација на GEFF програмата за финансирање на зелената економија во Западен Балкан со засадување дрвја во Скопје. Педесет дрвја од видот каталпа се донација од Европската банка за обнова и развој, Европската Унија, Австрија и од четири банки од земјава, меѓу кои е и Комерцијална банка, а се израз на нивните стремежи за позеленување на градот Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Потрошувачки и станбени кредити од Комерцијална банка со осигурување од Триглав

Објавено

на

Комерцијална банка понуди потрошувачки и станбени кредити со уште поповолни услови – обезбедени со полиса за животно осигурување или за осигурување при неможност за отплата од осигурителните компании на
групацијата Триглав. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно