Connect with us

Домашни банки

ПроКредит Банка овозможи електронско отварање на орочен депозит

Објавено

на

ПроКредит Банка овозможи електронско отворање на орочен депозит директно преку нивното е-банкарство. Со оваа опција, клиентите имаат комплетна флексибилност, сигурност и дискреција при раководење со своите лични финансии и не мора да зависат од работното време на филијалите за креирање на навика за штедење.

Како прва и единствена дигитална банка на пазарот, ПроКредит Банка континуирано инвестира во модерни и иновативни технологии со цел да им овозможи 24-часовна услуга на клиентите. Покрај оваа поволност, со новото електронско банкарство клиентите на банката имаат можност сами, во секое време да ја блокираат својата картичка при итни ситуации и да бидат сигурни дека истата нема да им биде злоупотребена од трети лица.

Дополнително, за правните лица кои користат е-банкарство на ПроКредит Банка овозможена е регистрација на налози кои понатаму ќе бидат авторизирани од овластетно лице, да ја блокираат својата бизнис картичка и да вршат откуп на девизи од кредитна линија со преференцијален курс.

Домашни банки

ОФИЦИЈАЛНО: “УНИБанка” издаде перпетуална обврзница по пат на приватна понуда

Објавено

на

На 11.01.2019 година, УНИБанка преку Македонска берза објави дека банката донесе одлука за издавање на капитален инструмент по пат на приватна понуда. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк АД Скопје ги извлече добитниците од наградната игра ,,Халквантура”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје на ден 16.01.2019 година во просториите на Деловниот Центар на Халкбанк АД Скопје во Скопје ги извлече добитниците на награди од наградната игра ,,Халквантура’’. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нови престижни награди за Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Остварените резултатите, постигнатиот успех, континуираниот развој на нови технологии и производи се само дел од критериумите врз база на кои светски реномираните магазини ги доделуваат глобалните и регионалните награди за најдобрите во банкарскиот свет. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange