Connect with us

Домашни банки

ПроКредит Банка нуди можност за одложување на наплатата на кредитни обврски за сите физички лица

Објавено

на

Со цел полесно надминување на негативните ефекти од вонредната ситуација предизвикана од вирусот  COVID – 19, ПроКредит Банка АД Скопје донесе одлука за одложување на наплатата на кредитни обврски за сите физички лица кои имаат потреба од таква поддршка во следните 3 до 6 месеци.

Бидејќи грижата за клиентите и задоволување на нивните потреби е приоритет на ПроКредит Банка, сите клиенти ќе бидат индивидуално контактирани од страна на советниците за клиенти во банката.

ПроКредит Банка ги поканува сите клиенти кои досега се немаат изјаснето, а имаат потреба од промена на планот за отплата на кредитни обврски кон ПроКредит Банка АД Скопје да ја контактираат Банката на еден од следните канали:

  • Е-маил на mkd.info@procredit-group.com
  • Телефонски повик во Одделот за Грижа за корисници на 02/ 2 446 000

Домашни банки

Радмила Јованова од Шпаркасе Банка – Филијала Штип со награда за спортски подвиг во 2022 година

Објавено

на

Општина Штип традиционално секоја година организира настан – „Избор на спортист на годината на Штип”, на кој се избираат најдобрите спортисти и спортски работници и клубови во изминатата година.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Добивката на ТТК Банка порасна за 36,4% и дојде до 1 милион евра во 2022 година

Објавено

на

Во услови на изразена економска и енергетска криза, динамичен пазар и силна конкуренција, водејќи се од основните принципи за сигурно и стабилно работење, ТТК Банка АД Скопје управуваше успешно со сите деловни аспекти од работењето што ја одразува одржливоста на деловен модел. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Одличното справување со NPL на Халкбанк и донесе профит од 12 милиони евра во 2022 година

Објавено

на

Халкбанк ги објави резултатите од работењето во изминатата 2022 година, кои го потврдија епитетот најбрзо растечка банка во Северна Македонија. Сето тоа постигнато со посветена работа, добро дефинирана стратегија и фокус на зацртаните цели. (more…)

Продолжи со читање

Популарно