Connect with us

Банки

Прокредит банка вработува!

Објавено

на

Дали сте спремни за нов предизвик? Дали сте млади и амбициозни и сакате интернационално искуство? Тогаш сте одличен кандидат за вработување во Прокредит банка.

Банката нуди одлична работна атмосфера, германски стандарди на банкарско работење и можност за професионална кариера.

Кандидатите треба:
• Течно го познаваат англискиот јазик
• Да сакаат динамична работа и да бидат полни со енергија
• Да имаат високо образование и документ како доказ.

Работното искуство не е задолжително.

ПроКредит нуди:
• Работно место и професионален развој во единствената германска банка во Македонија
• Процесот на обука организиран во странство во првите 4 месеци од договорот за работа
• Динамична и проактивна работна средина

Процес на избор:
• Математички и логички тест
• Групно и индивидуално интервју
• Две седмици фокус сесија
• Договор за работа

Прочитајте повеќе за начинот на аплицирање и вработување тука.

Банки

Оглас за вработување во Капитал Банка

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје има потреба од вработување на 4 лица за позиција Референт на благајна за Скопје: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.  (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на имплементацијата на висококвалитетни стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange