Connect with us

Кредити

Продолжено уживање со Потрошувачкиот кредит на Комерцијална банка со најдолг рок на отплата до 120 месеци

Објавено

на

Разбудете нова енергија во секојдневниот живот! Внесете нова убавина во домот! Дозволете си нови доживувања! Уживајте во пролетта со задоволства што се паметат благодарејќи на атрактивниот Потрошувачки кредит од Комерцијална банка, кој е со најдолг рок на отплата од дури 120 месеци.

Сега е и со продолжен промотивен период до 30.04.2023 година, во кој со ненаменскиот потрошувачки кредит на Комерцијална банка си обезбедувате и помало месечно оптоварување на семејниот буџет.

Кредитот е со максимален износ до 30.000 евра и со вклучено осигурување преку Триглав Осигурување АД Скопје или Триглав Осигурување Живот АД Скопје, со што е вистинско решение за задоволување на вашите желби и потреби како што вам најмногу ви одговара.

Повеќе информации за условите, калкулаторот за рата и потребните документи за аплицирање за потрошувачкиот кредит ви се достапни на следниот линк.

Домашни банки

Потрошувачки кредит со животно осигурување и полиса од незгода на Халкбанк: идеално партнерство за исполнување на сите финансиски потреби

Објавено

на

Потрошувачкиот кредит со животно осигурување и полиса од незгода на Халкбанк АД Скопје е единствен вид на кредит кој на кредитобарателите им пружа дополнителен слој на заштита. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка и ЕБОР со нова еко кредитна линија и можност за инвестициски грант до 20%

Објавено

на

Шпаркасе Банка и ЕБОР со нова еко кредитна линија и можност за инвестициски грант до 20%. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Станбен кредит од Комерцијална банка со најдолг рок на отплата, а сега и без трошоци за одобрување и процена

Објавено

на

Новиот дом нека биде новата радост за целото семејство. Со Станбениот кредит на Комерцијална банка, сега и без трошоци за одобрување и процена во промотивниот период до 30.06.2023 година, обезбедете си нов дом и уживајте во привилегијата да имате најниска месечна рата. (more…)

Продолжи со читање

Популарно