Connect with us

Домашни банки

Продадени акции на НЛБ Банка во вредност од 3,5 милиони денари

Објавено

на

Вчера во блок транската на Македонската Берза повторно беа активни акциите на НЛБ Банка АД Скопје.

Во трансакцијата се продадоа 250 акции, со вредност од 14 000 денари. Вкупната вредност на трансакцијата изнесува 3.5 милиони денари.

На 20ти Септември во блок трансакција вредна 5,3 милиони денари се продадоа 300 акции, а пред тоа беше извршена продажбата на 85 акции на банката од страна на Борислав Атанасовски, Член на Надзорниот одбор.

Домашни банки

ОФИЦИЈАЛНО: “УНИБанка” издаде перпетуална обврзница по пат на приватна понуда

Објавено

на

На 11.01.2019 година, УНИБанка преку Македонска берза објави дека банката донесе одлука за издавање на капитален инструмент по пат на приватна понуда. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк АД Скопје ги извлече добитниците од наградната игра ,,Халквантура”

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје на ден 16.01.2019 година во просториите на Деловниот Центар на Халкбанк АД Скопје во Скопје ги извлече добитниците на награди од наградната игра ,,Халквантура’’. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нови престижни награди за Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Остварените резултатите, постигнатиот успех, континуираниот развој на нови технологии и производи се само дел од критериумите врз база на кои светски реномираните магазини ги доделуваат глобалните и регионалните награди за најдобрите во банкарскиот свет. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange