Connect with us

Наградни игри

Проверете дали сте еден од добитниците на 20.000 денари

Објавено

на

Викендов се одржа осмото коло од наградната игра „МојДДВ #Моја награда“ и притоа беа извлечени 15 награди од по 20.000 денари.

Се работи за наградите што се доделуваат на месечна основа, а во ова извлекување учествуваа сите валидни и недобитни сериски броеви од дневните извлекувања добиени за скенираните фискални сметки во период од 01.09.2020 година до 30.09.2020 година.

Во ова извлекување учествуваа вкупно 16.922.815 скенирани фискални сметки.

На главното извлекување на 19 декември, пак, ќе се доделат 1.000.000 денари, наместо иницијално предвидените 3.000.000 денари.

Добитници на наградите се:

1. Бране Арсоски – Скопје

2. Славица Гошева – Валандово

3. Боби Комненовиќ – Скопје

4. Дијана Рајчиноска – Битола

5. Маргарита Ѓелова – Кавадарци

6. Марина Наумовска – Битола

7. Димче Трајковски – Велес

8. Тихомир Стојановски – Скопје 

9. Владимир Булатовиќ – Охрид

10. Александар Стојковски – Битола

11. Иван Кутев – Скопје

12. Богица Димишковска – Скопје

13. Зорица Ибрахимовиќ – Скопје

14. Анастазија Бабуловска – Скопје

15. Надица Јовановска – Скопје

Наградни игри

УНИБанка ги додели паричните награди на десет корисници на Visa картичките од играта „Купи…победи”

Објавено

на

На 30.11.2020 година во просториите на УНИБанкабеа извлечени десетте добитници на парични награди од наградната игра со Visa „Купи…победи”. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Колку чекори се потребни за подарок е-ваучер во вредност од 1.000 денари?

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје во соработка со Visa International доделува вредносен е-ваучер на износ од 1.000 МКД за секоја онлајн апликација за платежна картичка од брендот Visa преку Sparky Viber Chat асистентот во само три чекори: (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Доделени наградите од наградната игра „Шпаркирај нов автомобил!“

Објавено

на

Денес, 25.11.2020 година, во 12 часот, пред експозитурата на Шпаркасе Банка Македонија во Лептокарија, беа доделени наградите на среќните добитници од наградната игра „Шпаркирај нов автомобил!“. Наградната игра беше организирана од Шпаркасе Банка Македонија за корисниците на платежните картички од брендот Mastercard, во периодот од 15.09.2020 до 15.11.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно