Connect with us

Наградни игри

Проверете дали сте еден од добитниците на 15.000 денари од наградната игра „Милион причини да купуваш безбедно“ на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги извлече првите 10 добитници од Наградната игра „Милион причини да купуваш безбедно“ со VISA и MasterCard платежните картички издадени од Банката.

Добитниците добиваат 15.000 денари и се првите извлечени од 101 награди кои се обезбедени во оваа наградна игра.
Купувајте во трговската мрежа или преку интернет со вашите платежни картички и очекувајте една од вредните неделни награди или главната награда од 1 милион денари.

Во објавата клиентите за заштита на личните податоци се објавени со иницијали и ID број, а Стопанска банка АД – Скопје веќе ги контактира телефонски за организирање на исплатата на наградите.

Со секое купување клиентите се стекнуваат со едно право на учество, а со секоја онлајн трансакција две права на учество.

Правилата за наградната игра се достапни на веб страницата на Банката. Добитниците се објавени и во дневниот весник „Вечер“.

Добитници:

 1. Среќниот добитник на наградата број 1 е:
  Б. Н. од Велес ID број: 2021
 2. Среќниот добитник на наградата број 2 е:
  M. Д. од Скопје ID број: 2310508
 3. Среќниот добитник на наградата број 3 е:
  Б. K. од Скопје ID број: 2147652
 4. Среќниот добитник на наградата број 4 е:
  Н. Ч. од Кавадарци ID број: 2166876
 5. Среќниот добитник на наградата број 5 е:
  З. С. од Македонска Каменица ID број 1767262
 6. Среќниот добитник на наградата број 6 е:
  К. Б. од Штип ID број 1389
 7. Среќниот добитник на наградата број 7 е:
  Д.Д. од Охрид ID број: 2699632
 8. Среќниот добитник на наградата број 8 е:
  Г. П. Од  Пирава, Валандово ID број: 2301252
 9. Среќниот добитник на наградата број 9 е:
  Р. О. од Скопје ID број: 2246934
 10. Среќниот добитник на наградата број 10 е:
  М. А. Од Куманово ID број: 2403414

Наградни игри

Шпаркасе Банка извлече нови 10 добитници од наградната игра “Happy VISA викенд”

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија извлече нови 10 добитници од наградната игра „Happy VISA викенд“ со VISA платежните картички издадени од Банката. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Доделени наградите од наградната игра на Тиго Фајнанс „Земи кредит, зграпчи награда“

Објавено

на

На 4 август годинава, Тиго Фајнанс ги извлече десетте среќни добитници од наградната игра „Земи кредит, зграпчи награда“, кои во деновите по извлекувањето ги подигнаа своите вредни награди. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„Happy VISA викенд!“ – Наградна игра на Шпаркасе Банка Македонија во соработка со VISA

Објавено

на

Од денес започнува наградната игра „Happy Visa викенд“ за сите клиенти на Шпаркасе Банка Македонија, корисници на дебитни и кредитни картички Visa, кои со секоја трансакција на износ поголем или еднаков на 500,00 денари, имаат можност да освојат една од многубројните награди: (more…)

Продолжи со читањеПопуларно