Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

Прифатлива рата за секоја плата

Објавено

на

Важните финансиски одлуки, како што е изборот на соодветен брз кредит, можат понекогаш да бидат збунувачки. Токму затоа е важно да бидете информирани, за да можете да донесете правилна одлука при изборот на вашиот финансиски партнер.

ФД Монимакс Финансиско е еден од доверливите партнери каде трошоците не се скриени, а условите се толку минимални што ви е доволна само основна документција.

Ако ве мачат финансиските обврски кои се насобираат веќе долго време, тогаш сте на вистинското место. Новиот онлајн кредит кој го нуди ФД Монимакс Финансиско е наменет токму за Вас – со Max1400, месечната рата нема да Ви биде поголема од 1400 денари.

За новиот кредит Max1400, ФД Монимакс Финансиско Ви нуди поволни услови и фиксна каматна стапка од 0.833% за целиот период на отплата, со еднократен административен трошок во износ од 1500 – 2400 денари. Износот на кредитот е од 15 000 денари до 25.000 денари со рок на отплата до 24 месеци. Стапката на вкупни трошоци (СВТ) изнесува 49.97%.

Изберете финансиски партнер кој ќе ви овозможи не само квалитетна и брза услуга туку и веројатно најниска цена која би ја платиле за онлајн кредит. Обратете се во ФД Монимакс Финансиско со доверба бидејќи им помогнале на многумина, можат и вам.

Краткорочните кредити на ФД Монимакс Финансиско се проверени, брзи и доверливи!

За повеќе информации јавете се на нивниот контакт телефон 046 230 233 или посетете ги нивните канцеларии на следнава адреса:

Даме Груев бр.15, локал 4

6000 Охрид

Домашни банки

Стабилно и долгорочно планирање со збогатената кредитна понуда на Охридска банка за физички лица

Објавено

на

Охридска банка ja проширува промотивната понуда на кеш, хипотекарните и станбените кредити од своето портфолио. Со воведување на нови промотивни услови, клиентите на Банката имаат можност за лесно исполнување на желбите и креирање на долгорочни финансиски планови, како и стабилно инвестирање во недвижен имот. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Што претставува корпоративен извештај?

Објавено

на

Македонското Кредитно Биро за своите клиенти создаде нов единствен продукт на македонскиот пазар. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

УНИБанка ја намали каматата за станбените кредити на 3,35%, фиксна за 7 години

Објавено

на

УНИБанка деновиве понуди нови и многу поповолни услови за станбени кредити за физички лица. Со обновената понуда „Нов дом“, сега клиентите на УНИБанка ќе имаат можност релаксирано да инвестираат во купување на стан или куќа, доградба на станбен простор или рефинансирање на станбен кредит во друга банка. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange