Connect with us

Кредити

Пресечи паметно: кредит на Халкбанк за правни лица

Објавено

на

Пресечи паметно е кредит за деловен простор, односно за сите правни лица кои сакаат да изградат/купат хотел или деловен простор.

Износ на поединечен кредит Според кредитоспособноста на клиентот до законските лимити на банката

Валута – Кредит со девизна клаузула

Каматна стапка – Согласно одлуката за каматни стапки за кредити на правни лица

Надомест за обработка – Согласно тарифата на Банката

Рок на отплата – 15 години со вклучен грејс период до 3 години

Начин на враќање – Месечни ануитети

Намена – Купување/ изградба на хотел или деловен простор

Обезбедување Според Одлуките на УО на Банката, зависно од износот на кредитот односно комбинација од следниве елементи:

  • Хипотека на недвижен имот и
  • Други инструменти за обезбедување прифатливи за Банката.

Кредити

ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица

Објавено

на

Kако резултат на намалувањето на каматната стапка на благајничките записи, TTK Банка АД Скопје ги намали каматните стапки за 0,5 процентни поени на кредитните картички Visa Classic и на дозволеното пречекорување на трансакциска сметка за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка ги намали каматните стапки на кредитните продукти за физички лица

Објавено

на

Kако резултат на намалувањето на каматната стапка на благајничките записи на 2,50%, НЛБ Банка ги намали каматните стапки за 0,5 процентни поени на кредитните картички, инстант кредитите и на дозволеното пречекорување на трансакциска сметка за физички лица. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Новогодишно изненадување – ТИГО НАГРАДУВА!

Објавено

на

Со цел да ја прославиме Новата Година како што доликува, Тиго реши да ги награди своите клиенти! Од 17ти декември до 31ви јануари имате можност да бидете дел од нашата голема наградна игра, кадешто имате можност да добиете многу вредни награди.  (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange