Connect with us

Банки

Преку АБИТ до меѓународно признат сертификат

Објавено

на

Запишете се на Академијата АБИТ и здобијте се со меѓународно признат сертификат.

Школата за ИТ технологија ви овозможува специјалистичка сертификација на следните програми, Certified Project Manager; Certification in BI & Big Data и Certified Designer of Service-Oriented Architectures.

Специјализациите се дел од дуалните магистерски студии на германската програма “MBA in Business Data Governance & Business Informatics” на Институт за Бизнис и Менаџмент ХАЈДЕЛБЕРГ-Скопје.

На специјализациите како предавачи се домашни и странски експерти со долгогодишно работно искуство од областа на ИТ Технологијата, од истакнати институции како што се Народна Банка на Р.М; ИТ инжинери од топ 10 големи комапании во Р. Македонија; истакнати германски професори од Форум Институт за Менаџмент, Хајделберг (FORUM Institute for Management, Heidelberg); Универзитетот за Применети Менаџмент студии, Манхајм ( University of Applied Management Studies, Mannheim) и EBS Business School & Strascheg Institute for Innovation and Entrepreneurship (SIIE), како дел од “EBS” прво рангирана бизнис школа во С.Р. Германија .

Повеќе информации можете да дознаете на следниот линк.

Банки

Оглас за вработување во Силк Роуд Банка АД Скопје

Објавено

на

СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок.  (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на имплементацијата на висококвалитетни стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка е една од водечките Банки во Р.Македонија и лидер на пазарот во делот на современи банкарски услуги. Својот успех го темели на имплементацијата на висококвалитетни стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија и успешната пазарна стратегија. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange