Connect with us

Депозити

Презентација на Фондот за осигурување депозити

Објавено

на

Фондот за осигурување депозити и Македонската банкарска асоцијација денеска организраат настан „Запознај го Фондот за осигурување депозити“.

На настанот е предвидено орбраќање на директорот на фондот Борче Хаџиев, презентација на Фондот, како и натпревар.

Од 10 до 14 часот настанот ќе биде збогатен со едукативен дел, наменет за студентите и за сите посетители. Преку промотивен штанд на Фондот ќе можат да се стекнат со знаење и развивање навики за штедењето кај младите.

Депозити

Комерцијална банка АД Скопје од 1-ви јули ги намали каматните стапки на депозитите

Објавено

на

Почнувајќи од 01.07.2020 година, Комерцијална банка АД Скопје ги намали каматните стапки на дел од орочените денарски депозити на правни лица со фиксна каматна стапка (за договори склучени по 01.10.2017 година) и на дел од орочените денарски депозити на правни лица со прилагодлива каматна стапка (за договори склучени пред 01.10.2017 година) за 0,20 п.п. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

ПРОМО ФИКС – промотивни депозити од ТТК Банка во денари и евра на 15 и 25 месеци

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје нуди промотивни депозити – ПРОМО ФИКС со атрактивни фиксни каматни стапки за штедење во денари и во евра на 15 и 25 месеци, во промотивниот период од 20 мај до 30 септември 2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

ТТК Банка АД Скопје со нови промотивни депозити за штедачите – ПРОМО ФИКС во денари и во евра

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје понуди нови промотивни депозити – ПРОМО ФИКС со атрактивни фиксни каматни стапки за штедење во денари и во евра на 15 и 25 месеци, во промотивниот период од 20 мај до 30 септември 2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Популарно