Connect with us

Домашни банки

Прв и единствен НЛБ мКлик кредит – како никогаш до сега!

Објавено

на

Изминатиов период на македонските портали и телевизиски канали се појавија реклами за тоа дека се подготвува нешто ново, прво и единствено на пазарот што е достапно со клик на мобилен телефон.

Се работи за нова иновативна и целосно дигитализирана и автоматизирана услуга од НЛБ Банка, којашто ги следи светските трендови на водење на бизнисот онлајн и постојано ги прилагодува своите услуги со цел да бидат подостапни за своите клиенти и да им заштедат време и средства.

За прв пат на пазарот, НЛБ Банка им овозможува на своите клиенти целосно дигитализиран и автоматизиран НЛБ мКлик кредит, директно преку нивниот мобилен телефон.

Со новата функционалност – НЛБ мКлик кредит клиентите веднаш можат да ги добијат потребните средства, само со неколку клика на својот мобилен телефон директно преку НЛБ мКлик мобилното банкарство, без потреба од посета на експозитура и без дополнителна документација.

Повеќе информации можете да добиете на следниот линк.

Домашни банки

Известување од ЦКБ за исплата на средства на корисниците на парични права од социјална заштита за месец ноември

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје ги известува своите клиенти дека во насока на намалување на ризикот и заштита на здравјето на клиентите и вработените во Банката, средствата по основ на примања од социјални права за месец ноември ќе се исплатат во две групи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Борут Вујчич нов член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка

Објавено

на

НЛБ Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Со онлајн апликација побрзо до трансакциска сметка и дебитна картичка од Комерцијална банка

Објавено

на

Сега веќе едноставно и брзо можете онлајн да отворите трансакциска сметка и да добиете дебитна картичка од Комерцијална банка. Поднесете го барањето онлајн, преку веб страницата на Банката, а Комерцијална банка ќе ви отвори сметка и ќе ја изработи дебитната картичка што вие ќе ја изберете.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно