Connect with us

Домашни банки

Прва заедничка прослава на вработените од Охридска банка и Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Вработените од Охридска банка и Шпаркасе Банка Македонија, заедно со менаџментот на матичната банка – Steiermärkische Sparkasse од Грац, Австрија ја одржаа првата заедничка предновогодишна прослава.

Се прославуваше за нови почетоци, за една нова, модерна и многу помоќна Шпаркасе Банка Македонија по спојувањето на двете банки.

Предизвикот е голем. Ерсте Групацијата оваа година одбележа 200 години постоење, а на Шпаркасе Банка Македонија останува да стане фактор на гордост во испишувањето на нови 200 години историја.

На шест вработени од двете банки им беа врачени признанија за најдобри банкарски работници, кои дополнително добија и наградно патување – посета на седиштето на матичната банка во Грац, Австрија.

Домашни банки

Стопанска банка а.д. Битола започна со предвремена исплата на пензиите за октомври

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола ги известува своите клиенти пензионери кои својата пензија ја примаат преку Стопанска банка а.д. Битола и се корисници на картички, дека можат да располагаат со октомвриските пензии преку мрежата на банкомати и во трговската мрежа од денес (26.10.2021 година). (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Шпаркасе Банка од денес врши предвремена исплата на октомвриските пензии

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите клиенти – пензионери дека пензиите за месец октомври ќе се исплатат предвреме почнувајќи од денес (26 октомври 2021 година) во четири групи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје: Од денес (26-ти октомври 2021 година) започна предвремена исплата на октомвриските пензии

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека почнувајќи од денес (26-ти октомври 2021 година), ќе врши исплата на пензијата за месец октомври на пензионерите кои ја примаат својата пензија од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на нивната денарска сметка во ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читањеПопуларно