Connect with us

Домашни банки

Практични искуства и совети, добија клиентите на Комерцијална банка за раст на нивната е-продавница

Објавено

на

Да се има е-продавница веќе не е само добра работа, туку прераснува во основна алатка за зголемена продажба и генерирање приходи, а во краен случај и за опстанок на бизнисот. Комерцијална банка го препозна предизвикот на новото време, во кое шопингот се повеќе се префрла онлајн, па на своите клиенти им овозможи да ги дознаат современите и ефикасни решенија за дигитализација, електронска трговија и дигитален маркетинг.

Банката на 16.12.2020 година организираше вебинар на тема „Е-Продавница за новата ера – Искуства и совети за поголема online продажба“ за сите свои клиенти (правни лица) кои ja користат услугата за е-трговија преку Комерцијална банка.. На вебинарот, претставниците на компаниите имаа прилика да слушнат практични совети за креирање и одржување ефикасна е-продавница и за начините за најдобро искористување на нејзиниот потенцијал од докажани професионалци од областа на финансиите и ИТ индустријата.

Комерцијална банка останува посветена на своите клиенти, не само за финансиска поддршка на нивниот бизнис, туку и за несебично и взаемно пренесување искуство и знаење, кои го прават модерниот деловен свет развоен и отпорен на закани од локален и глобален карактер. За сите учесници на вебинарот беа приредени дополнителни изненадувања од Банката, кои во иднина ќе им помогнат да додадат вредност на својата е-продавница.

Домашни банки

Се појави лажна Facebook страница под името на Шпаркасе Банка

Објавено

на

На „Facebook” е забележана ЛАЖНА Facebook страница под името на Шпаркасе Банка која ги бара Вашите лични податоци за понатамошна злоупотреба! ШПАРКАСЕ БАНКА А.Д Скопје ги известува своите клиенти дека нема никаква поврзаност со тоа и ова е единствениот и официјален профил на банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

“Social Friday” во организација на Синдикатот на финансиски организации на Македонија

Објавено

на

Колегите од синдикалните организации на Халкбанк АД Скопје, Комерцијална Банка АД Скопје , Шпаркасе Банка , Стопанска Банка а.д. Скопје, Стопнаска Банка АД Битола, Агенција за Супервизија на Осигурувањата, Фулм и Силк Роад Банка решија да направат позитивни промени и заедно да придонесат кон подобрување на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно