Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Банки

Практична работа во Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Ако сте студент, програмата за стручна практична работа е важен чекор за вашиот професионален развој.

Ако сте амбициозни, желни за знаење, упорни и истрајни, пријавете се за реализирање на стручна практична работа во нашиот тим.

Ова практично искуство ќе ви помогне во поврзување на академското искуство со практичната работа и ќе ви овозможи стекнување впечаток за работата, работни навики и согледување на работната околина.

Како практикант ќе бидете вклучени во работното опкружување кое ќе ве поттикне повеќе да научите и да развиете вредни вештини.

Банката обезбедува услови за стекнување практично знаење во соработка со универзитетите во РМ.

Аплицирајте на линк, со избирање на Оглас за пракса од првото паѓачко мени или пратете CV и мотивационо писмо на hr@sparkasse.mk.

Банки

Оглас за вработување во Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје е брзорастечка банка составена од тим од млади, амбициозни и мотивирани вработени. Во согласност со нашата стратегија, ние сме секогаш отворени за нови, едуцирани, трудољубиви, високо мотивирани и талентирани кандидати за вработување. Истовремено, на членовите на нашиот тим им нудиме одлични работни услови, конкурентни примања и бенефиции, како и континуиран кариерен и професионален развој, кои што ја рефлектираат улогата на Банката како водечка финансиска институција во локалниот финансиско-банкарски сектор. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка А.Д. Скопје објавува:

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА РАКОВОДИТЕЛ НА ЕКСПОЗИТУРА ВО СКОПЈЕ

(more…)

Продолжи со читање

Банки

Можност за вработување во Стопанска банка АД-Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД-Скопје постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати од следните области: (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange