Connect with us

Платежни картички

Празнична промоција од Централна кооперативна Банка за релаксирани празници!

Објавено

на

Централна кооперативна Банка АД Скопје ги известува своите клиенти, дека во периодот од 13.02.2020 година до 16.02.2020 година, при подигнување на готовина со кредитните картички за физички лица издадени од ЦКБ АД Скопје, на банкоматите на Банката, провизијата ќе биде 0%.

Празнична промоција од Централна кооперативна Банка АД Скопје за своите корисници на кредитни картички за релаксирани и среќни празници!

Платежни картички

Мастеркард го отвора првиот европски центар за компјутерска безбедност

Објавено

на

„MasterCard” го отвора својот прв Европски центар за компјутерска безбедност, соработувајќи со регулаторите и креаторите на политики, за подобрување на размената на разузнавачки информации и борбата против заканите за платниот екосистем во регионот. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Охридска банка доби сертификат за работење по највисоки меѓународни стандарди во платежната индустрија

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје се стекна со сертификат за PCI DSS стандардот (Payment Card Industry Data Security Standard)  и ја потврди усогласеноста во работењето по највисоките меѓународни сигурносни стандарди во платежната индустрија. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Бизнис бар: На што да внимавате пред да ги испринтате вашите бизнис картички

Објавено

на

Дигиталните медиуми го зазедоа светот на маркетингот, но сепак некои од традиционалните начини на маркетинг, како давање бизнис картички, никогаш нема да излезат од мода. Тие се професионален детал за вашиот целосен впечаток што може многу позитивно да влијае врз потенцијалните соработници и потрошувачи. (more…)

Продолжи со читање

Популарно