Connect with us

Депозити

Потсетување за сите штедачи – промотивна каматна стапка во ПроКредит Банка

Објавено

на

Најдоброто што може да направите летово е да направите план за сигурна заштеда со ПроКредит Банка, единствената банка со германски капитал.

Побрзајте и искористете ја промотивната 2% фиксна каматна стапка за денарски депозити
орочени на две години, достапна за сите физички лица.

Покрај поволните услови што ги добивате во промотивниот период, процесот на орочување е целосно онлајн, со едноставен пристап и брза процедура. Едноставно, избегнете ги долгите редици, посетите во експозитури и дополнителното пополнување на документација.

Со аплицирање во промотивниот период добивате:

  • Фиксна и загарантирана каматна стапка до крајот на периодот на орочување
  • Исплата на камата на месечно ниво!
  • Сигурна заштеда во првата дигитална банка, без посета на филијала

Не пропуштајте ја можноста да направите паметен потег и да заштедите, одлична навика во која треба да инвестирате и која ќе ви донесе многу предности во иднина.

Повеќе информации за промотивната фиксна каматна стапка за орочени депозити секогаш може да дознаете на https://www.pcb.mk/private_clients.nspx, на мејл на: mkd.info@procredit-group.com или со повик на: 02/ 2 446 000.

Депозити

Повисоки каматни стапки за штедење во Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка од 01.12.2022 година ќе ги зголеми каматните стапки на депозитите на физички лица, со што штедните производи на Банката стануваат уште поатрактивни. Со ова Банката, која е столбот на довербата на штедачите во земјава, овозможува граѓаните да ги орочат своите заштеди согласно своите желби и можности и да остварат поголеми приноси. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Повисоки каматни стапки за штедење во Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка од 01.12.2022 година ќе ги зголеми каматните стапки на депозитите на физички лица, со што штедните производи на Банката стануваат уште поатрактивни. Со ова Банката, која е столбот на довербата на штедачите во земјава, овозможува граѓаните да ги орочат своите заштеди согласно своите желби и можности и да остварат поголеми приноси. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

НОВА НАЈАТРАКТИВНА ПОНУДА за депозити во денари и во евра, во Шпаркасе Банка

Објавено

на

Кога станува збор за штедење, важно е да изберете сигурен и стабилен партнер со кого секогаш добивате нешто Плус. (more…)

Продолжи со читање

Популарно