Connect with us

Кредити

Потрошувачки кредит со животно осигурување од Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје нуди Relax потрошувачки ненаменски кредит со животно осигурување за сите клиенти. Осигурителната полиса издадена од Кроациа Осигурување – Живот АД Скопје овозможува заштита на Вашиот имот од последица на несреќен случај, сигурност во отплатата и заштита на целото семејство.

За Relax потрошувачкиот кредит на клиентите, Халкбанк АД Скопје им нуди фиксна каматна стапка за првите 2 години со рок на отплата до 120 месециБЕЗ трошоци за одобрување и БЕЗ трошоци за предвремена отплата на кредитот. Овој тип на кредит може да се користи за тековни потреби, а исто така и за рефинансирање на постоечки кредити од други банки.

Relax потрошувачкиот кредит е со максимален износ до 1.200.000 МКД и е достапен за сите клиенти кои својата плата или пензија ја примаат во Халкбанк АД Скопје.

Повеќе информации може да се добијат во најблиската експозитура на Банката или на следниот линк.

Кредити

Реновирање или преселба? Станбениот кредит не претставува проблем туку помага при сериозни животни одлуки

Објавено

на

Според истражувањата, дел од стресните настани во животот на луѓето е реновирањето на станот. Тоа не е изненадувачко, затоа што има многу чекори што треба да се преземат за да може сè да биде правилно спроведено. Избор на материјали, плочки, врати, прозорци, обезбедување мајстори, многу потребно време и неизвесност дали на крајот сè ќе биде онака како што е замислено, се стресни и тоа го знае секој кој вршел реновирање во домот. Притоа, многу често финансиската конструкција на крајот не излегува онака како што е планирано. Затоа, многумина наместо за реновирање, се одлучуваат за купување нов дом. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Квалитетот на изработката е важна одлука при избор на вашиот нов дом

Објавено

на

За повеќето луѓе, најголема инвестиција во животот е купување имот, стан или куќа, за себе и за своето семејство. Затоа, оваа одлука е една од најважните што се донесува. Последиците од изборот се далекусежни, па затоа чинот на купување стан треба да биде добро осмислен. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Летна кредитна понуда за сечиј вкус од Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје на своите клиенти им нуди широк избор на кредитни производи со летна промотивна понуда. Одберете го производот кој ви одговара на потребите и поднесете барање телефонски преку Ало кредит на (02)15110, преку интернет на alokredit.mk или во една од филијалите на Банката. (more…)

Продолжи со читање

Популарно