Connect with us

Кредити

Потрошувачки кредит од Стопанска банка а.д. Битола со каматна стапка од 4,99%

Објавено

на

Одлична опција за да ги остварите сите свои желби и големи планови е новата понуда за денарски ненаменски потрошувачки кредит од Стопанска банка а.д. Битола со максимален износ до 1.500.000 денари, фиксна каматна стапка за првата година почнувајќи од 4,99% и рок на отплата до 95 месеци.

Како дел од понудата покрај денарскиот кредит вклучени се и: кредитна картичка до 3 плати, дозволено пречекорување по трансакциска сметка + специјален лимит на MasterCard Debit – до 5 (пет) плати, СМС известување и електронско банкарство/ мобилно банкарство Bank2GO, со кое лесно, брзо и безбедно клиентите ќе може да ги извршуваат сите свои финансиски активности.

Како дополнителна поволност е што новиот потрошувачки кредит нема провизија за одобрување доколку истиот се искористи за рефинансирање на кредити во други банки.

Повеќе информации за прозводот може да прочитате тука, а за истиот може да аплицирате во било која од експозитурите на Стопанска банка а.д. Битола.

Кредити

Нов „EASY” потрошувачки кредит на Силк Роуд Банка со фиксна каматна стапка за целиот период на отплата и одобрување за еден работен ден

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го лансираше на пазарот EASY потрошувачкиот кредит со фиксна каматна стапка за целиот период на отплата, наменет за одредена таргет група. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Хипотекарен кредит од Комерцијална банка за остварување на вашиот нов план

Објавено

на

Хипотекарен кредит со променлива каматна стапка од 3,6%, рок на отплата до 30 години и без провизија за предвремена отплата е најновото решение од Комерцијална банка за сите што имаат план и бараат слобода на избор со одлични услови за финансирање на својата замисла. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Со мали дела до големи заштеди на енергија и пари со кредитот за енергетска ефикасност на Комерцијална банка и ЕБОР

Објавено

на

Со мали дела постигнете големи резултати. Кредитот за енергетска ефикасност на Комерцијална банка, како дел од GEFF програмата на Европската банка за обнова и развој (EБОР), Ви овозможува инвестиции во енергетски ефикасни решенија за намалени трошоци за енергија и грант до 20% од инвестицијата. (more…)

Продолжи со читање


Популарно