Connect with us

Домашни банки

ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ ОД КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА СО НАЈДОБРИ УСЛОВИ НА ПАЗАРОТ

Објавено

на

Искористете ја можноста и до 31.12.2021 година аплицирајте за атрактивниот Потрошувачки кредит на Комерцијална банка затоа што ПОЛЕСНО Е ЗАЕДНО да ги остварите вашите големи и мали желби.

Повторно е вистинско време за безгрижно купување со отплата дури до 120 месеци затоа што Комерцијална банка ви го овозможува тоа.

Ненаменскиот потрошувачки кредит до 30.000 евра на Комерцијална банка веќе го освои пазарот со најповолните услови досега, а е создаден за да овозможи задоволување на потребите на клиентите како што ним најмногу им одговара и без грижа од оптоварување на нивиот месечен буџет. Има каматни стапки од 4,7% годишно, фиксна за првите 3 години, и 5,7% годишно, променлива за остатокот од периодот за отплата на кредитот. Секако клиентите имаат можност кредитот да го отплатат и предвреме без провизија.

Посетете ја веб-страницата на Комерцијална банка за повеќе информации за условите и потребните документи за аплицирање или поднесете ги вашите податоци и вработените од Комерцијална банка ќе ве контактираат.

Домашни банки

Халкбанк АД Скопје: Во тек е исплатата на септемвриските пензии

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги известува своите почитувани пензионери дека во тек е исплатата на септемвриските пензии. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка ја именуваше Гордана Ѓорѓиева за член на Одборот за ревизија

Објавено

на

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, Комерцијална банка АД Скопје преку соопштение на Македонска берза известува за следната ценовно чувствителна информација. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Откријте ги предностите на онлајн услугите на Халкбанк: Онлајн кредит и Онлајн депозит

Објавено

на

Брзиот технолошки развој во последниве децении доведе до вистинска дигитална револуција во сите сегменти на секојдневието. Општо е прифатено дека дигиталните услуги се голема предност во современото општество, во кое клучни станаа брзината и ефикасноста на завршувањето на работите. Од вакви промени не е изземено ниту банкарството. Дигиталната револуција придонесе интензивно да се инкорпорираат придобивките од истото и во банкарскиот сектор така што денес, во современото банкарство, интернетот и мобилното банкарство сè повеќе стануваат примарен канал на комуникација. (more…)

Продолжи со читање

Популарно