Connect with us

Домашни банки

Потрошувачкиот кредит на Комерцијална банка со најповолни услови и повторно со рок на отплата до 120 месеци

Објавено

на

Бидете подготвени за нови уживања и задоволства! Комерцијална банка повторно ви овозможува отплата до 120 месеци на атрактивниот потрошувачки кредит, кој ги има најповолните услови на пазарот. Искористете го промотивниот период до 15.07.2022 година и аплицирајте за ненаменскиот потрошувачки кредит на Комерцијална банка.

Со убедливо најниски каматни стапки на пазарот, 4,5% фиксна за првите три години и 5,5% променлива за останатиот период на отплата, со максимален износ до 30.000 евра и со вклучено осигурување преку Триглав Осигурување АД Скопје или Триглав Осигурување Живот АД Скопје, потрошувачкиот кредит на Комерцијална банка ќе ги задоволи Вашите желби и потреби како што вам најмногу ви одговара. И што е најважно, со најдолгиот рок на отплата во промотивниот период ќе Ви овозможи помало месечно оптоварување на семејниот буџет.

Повеќе информации за условите, калкулаторот за рата и потребните документи за аплицирање за потрошувачкиот кредит ви се достапни на следниот линк.

Домашни банки

Известување од ТТК Банка за предвремена исплата на пензиите од денес (28-ми јуни 2022 година)

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека почнувајќи од денес (28-ми јуни 2022 година), започна со исплата на пензијата за месец јуни на пензионерите кои ја примаат својата пензија од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на нивната денарска сметка во ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Финансиска помош од Комерцијална банка за организација на Светското првенство во шах за слепи во Охрид

Објавено

на

Во својата долгорочна мисија секогаш да им помогне и да излезе во пресрет на потребите на лицата со хендикеп, Комерцијална банка на свое големо задоволство финансиски ќе го помогне одржувањето на Светското првенство во шах за слепи и визуелно хендикепирани лица во Охрид. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Халкбанк започна со предвремена исплата на јунските пензии

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти пензионери дека пензиите за месец јуни се веќе на нивните сметки од денес (28.06.2022 – вторник) и истите можат слободно да ги користат при пазарење со своите платежни картички, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии. (more…)

Продолжи со читање


Популарно