Connect with us

Кредити

Потребен ви е кредит до 30.000 денари со одобрување за 30 минути?

Објавено

на

Флексибилноста на институцијата, намалување на огромниот сет на документи неопходни за аплицирање за одреден кредитен продукт и брзото одобрување се главните предности кои придонесуваат кон зголемување на задоволството на клиентот во соработката со финансиските институции.

Финансиското друштво СН Финансии во своето работење ги има имплементирано овие предности и на своите клиенти им овозможува аплицирање за кредит до 30.000 денари и одобрување на кредитот за 30 минути по комплетирањето на документацијата која е неопходна.

АПЛИЦИРАЈ ОНЛАЈН

Корисници на кредитот може да бидат сите физички лица, кои се резиденти и се од 18 до 70 години старост при доспевање на последниот ануитет од кредитот.

Критериуми за одобрување на кредит:

 • Кредитобарателот да биде во работен однос, пензионер или да има редовни приходи
 • Минимален месечен приход на кредитобарателот 9.000 МКД.
 • Месечен ануитет максимум 40% од вкупните месечни примања за вработени во приватни фирми.
 • Месечниот ануитет максимум 50% од вкупните месечни примања за вработени во Буџетски установи, јавни претппријатија, акционерски друштва и други приватни познати компании

Рок на отплата:  3 – 9 месеци

Предвремена отплата:  0% провизија за предвремена отплата.

Каматна стапка:  0% фиксна

Обезбедување

 • Договор и обична меница со менична изјава.

 Потребни документи:

 • Апликација ( се подига од експозитура на Финансиското друштво или он лине )
 • Лична карта
 • Потврда за кредитобарателот и гарантот/и, ко-кредитобарателот/ите дека лицата се во работен однос најмалку 3 месеци со просек за последните 3 месеци.
 • Административна забрана доколку е прифатлива за компанијата.
 • Други документи за докажување на дополнителни приходи, по барање на Финансиското Друштво доколку има потреба.

АПЛИЦИРАЈ ОНЛАЈН

 Доколку сакате детална пресметка за овој кредит или сакате да аплицирате, тоа можете да го направите на следниот линк.

Кредити

Наменски станбен кредит на Шпаркасе Банка и City View Coondominium

Објавено

на

Шпаркасе банка нуди наменски станбен кредит во соработка со City View Coondominium. Како што стои во соопштението од банката, овие кредити се наменти за купување станбен простор што го гради инвеститорот С-АМЦ 1 Дооел Скопје и опфаќаат:

 • атрактивна фиксна каматна стапка во првите пет години
 • без трошок за проценка на имот во првата година
 • без провизија за одбрување на кредитот
 • бесплатана полиса за осигурување на домот во првите две години
 • попуст од 10% на цената на становите заклучно со 31.10 2018

Рокот на отплата на кредитот е до 30 години, со минимално сопствено учество од 15%. Кредитот е наменет за лицата кои својата плата ја примаат преку Шпаркасе банка. Доколку лицата не ја примаат платата во Шпаркасе банка, а сакаат да аплицираат за овој производ, мора да достават изјава дека платата ќе ја префрлат преку Банката во рок од 45 дена, од датумот на склучување на договорото за кредит.

Инаку, станува збор за луксузниот станбен комплекс од затворен тип на домување, City View Condominium Resort којшто вклучува 66 апартмани со големина од 55 до 121 м2, лоциран на само 6 километри од Скопје, надвор од сообраќајниот метеж и градската гужва, на падините на Водно во општина Сопиште.

Повеќе детали за потребните документи и начинот на аплицирање ќе најдете на следниот линк.

Продолжи со читање

Кредити

Ненаменски потрошувачки кредит на ТТК Банка

Објавено

на

Ненаменски потрошувачки кредит со фиксна каматна стапка од 5,50% во првата година и 7,81% годишна променлива каматна стапка за остатокот од периодот на отплата (намален надоместок за одобрување до 30.9.2018 година)

Потрошувачките кредити нудат атрактивни услови, каматни стапки и провизии, кои ќе ви овозможат остварување на она што го посакувате за вас и за вашето семејство. За приматели на плата преку ТТК Банка нудиме пониска каматна стапка и провизија за одобрување во рамките на Премиум СМАРТ пакетот.

Поволностите кои банката ги нуди се:

 • БЕЗ ЖИРАНТИ до 600.000 денари, во зависност од висината на месечните примања;
 • МЕСЕЧЕН АНУИТЕТ – 1/2 од месечните нето-примања на кредитобарателот;
 • НАЈНИСКА ФИКСНА каматна стапка за првата година.

За повеќе информации проверете тука.

Продолжи со читање

Кредити

ИНСТАНТ ненаменски потрошувачки кредит на ТТК Банка АД Скопје

Објавено

на

ТТК Банка Ви го претставува Инстант кредитот достапен за корисниците на електронското банкарство на ТТК Банка! Едноставно, брзо и без чекање во редови обезбедете дополнителни средства со брзо електронско одобрување по најповолни услови.

Износ до 30 000 денари во зависност од кредитоспособноста и отплата со еднакви месечни ануитети. Каматната стапка на кредитот изнесува 5,9% и е фиксна каматна стапка.

За повеќе информации проверете тука.

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange